Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Valoare incertă”. Italienii s-au convins de Mihai Popa şi au luat o decizie importantă

”Valoare incertă”. Italienii s-au convins de Mihai Popa şi au luat o decizie importantă
Comentarii

Mihai Popa (23 de ani) este unul dintre cei mai talentaţi tineri portari români, însă transferul la Torino nu pare a fi cea mai bună mutare din cariera sa. =

Mihai Popa, OUT de la Torino?

Presa din Italia a scris despre situaţia lui Mihai Popa şi au lăsat de înţeles că portarul e nevoie să îşi găsească echipă la care să meargă împrumut pentru că Torino nu mai vrea să aibă în lot jucători fără experienţă, care au un statut incert. 

”O mişcare importantă şi la capitolul plecări. Popa va părăsi Torino, pentru român se încearcă soluţia unui împrumut sezonul viitor. Torino nu mai vrea să parieze şi să se bazeze pe jucători de perspectivă cu valoare incertă”, au spus jurnaliştii italieni. 

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Popa, potrivit Transfermarkt 

Mihai Popa era în vara trecută unul dintre cei mai promiţători portari din fotbalul românesc. Cu un sezon remarcabil la FC Voluntari, goalkeeperul în vârstă de 23 de ani devenise titular şi în naţionala U 21 a României şi a prins un transfer de răsunet la Torino în Seria A. Echipă la care nu a debutat încă!

În acest sezon de Serie A, Mihai Popa s-a aflat pe banca de rezerve cu 14 ocazii, însă nu a intrat niciodată. Şi sunt şanse foarte mici ca acest lucru să se întâmple curând.

Afla mai multe despre: mihai popatorinoserie a 

viewscnt
Articole similare