You are here:

Valverde, după înfrângerea devastatoare de pe Olimpico: ”E un rezultat dureros pentru noi, pentru suporterii noştri”

Valverde, după înfrângerea devastatoare de pe Olimpico: ”E un rezultat dureros pentru noi, pentru suporterii noştri”

FC Barcelona

Comentarii

Deşi echipa sa a pierdut într-un mod surprinzător calificarea în semifinalele Champions League, Ernesto Valverte a făcut apel la calm şi a afirmat că speră ca rezultatul din această seară să nu afecteze evoluţia echipei sale în meciurile viitoare, iar catalanii să reuşească se câştige cele două trofee pe care le mai pot câştiga acum.

”Întotdeuna am ştiut că adversarii vor juca în forţă şi că vor risca. Au riscat mult, au jucat în forţă, au jucat bine şi ne-a fost greu să ne facem jocul nostru. E un rezultat dureros pentru noi, pentru suporterii noştri.

 La final au remontat o diferenţă de trei goluri, e ceva greu de făcut şi trebuie să felicităm AS Roma pentru ce a făcut. Noi trebuie să sperăm că nu ne va afecta în meciurile care urmează. Avem în continuare şanse să câştigăm două trofee şi vrem să le câştigăm (LaLiga şi Cupa Spanie).

Nu este prima dată când pierdem şi din păcate nu va fi nici ultima. Tot ce trebuie să facem este să privim înainte, nu trebuie să fim supăraţi, trebuie să le recunoaştem meritele adversarilor”, a spus Ernesto Valverde la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: barcelonachampions league,  

viewscnt
Articole similare