Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Van Dijk de România”. Radu Drăguşin a refuzat un club gigantic pentru a rămâne în Serie A

„Van Dijk de România”. Radu Drăguşin a refuzat un club gigantic pentru a rămâne în Serie A
Comentarii

Radu Drăguşin (19 de ani) este vedetă în presa internaţională, după ce a prins minute la Juventus.

Goal.com a scris că tânărul fundaş român a refuzat oferte importante de la PSG, Atletico Madrid şi Chelsea, pentru a rămâne la Juventus. Presa internaţională l-a poreclit „Van Dijk de România”, comparându-l astfe cu fundaşul celor de la Liverpool.  ”Drăguşin devenind un sportiv profesonist nu ar trebui să fie o surpriză pentru familia sa, ambii părinţi reprezentând România la alte activităţi”, a mai scris sursa citată.
Presa din Italia scrie că multe echipe sunt interesante de tânărul jucător, care la doar 18 ani a debutat deja în Serie A la Juventus, alături de nume grele precum Cristiano Ronaldo, Alvaro Morata etc. BBC a preluat informaţiile venite din Italia şi anunţă că, pe lângă Tottenham şi Newcastle, o altă formaţie din Premier League îl monitorizează pe Drăguşin - Crystal Palace.
  • 4 meciuri a jucat Drăguşin în tricoul lui Juventus

CE A SPUS ADI MUTU DESPRE TÂNĂRUL FUNDAŞ

Îi va fi foarte greu să joacă la Juventus. Este un club grozav, unde presiune este mare şi se aşteaptă performanţe maxime în fiecare an. Îl cunosc foarte bine pe Radu, l-am convocat şi la U21 în toamnă, înainte de debutul de la Juventus şi sunt sigur că va ajunge un jucător de top. Este serios, se antrenează bine şi este motivat să aibă succes”, a mărturisit Mutu.

 

Afla mai multe despre: radu dragusinjuventus 

viewscnt
Articole similare