Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Van Gaal îi recomandă lui Ten Hag să nu meargă la Manchester United: "Să aleagă un club de fotbal, nu un club comercial"

Van Gaal îi recomandă lui Ten Hag să nu meargă la Manchester United: "Să aleagă un club de fotbal, nu un club comercial"

Manchester United

Comentarii

Selecţionerul Olandei, Louis van Gaal, i-a recomandat conaţionalului său Erik ten Hag, în prezent antrenor la Ajax Amsterdam, să nu preia echipa Manchester United.

"Cred că Erik ten Hag este un antrenor grozav. Şi un mare manager este întotdeauna bun pentru Manchester United. Dar Manchester United este un club comercial. Acestea sunt alegeri dificile pentru un antrenor. Este mai bine să mergi la un club de fotbal. Nu-i voi ghida cariera. Sigur mă va suna el, pentru că uneori discutăm la telefon. Dar trebuie să aleagă un club de fotbal şi nu un club comercial", a subliniat Ten Hag.

Manchester United caută un nou antrenor după ce va expira interimatul lui Ralf Rangnick, iar Erik ten Hag se află printre favoriţi, alături de antrenorul de la PSG, Mauriciio Pochettino.

Ten Hag (52 de ani) are contract cu Ajax Amsterdam până în 2023.

Louis van Gaal a fost antrenor la Manchester United în perioada 2014-2016.

Afla mai multe despre: louis van gaalmanchester unitederik ten hagantrenor 

viewscnt
Articole similare