Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VAR a schimbat complet istoria fotbalului! Record incredibil stabilit la Campionatul Mondial după meciurile de aseară!

VAR a schimbat complet istoria fotbalului! Record incredibil stabilit la Campionatul Mondial după meciurile de aseară!

Cupa Mondială

Comentarii

Penalty-ul ratat de Cristiano Ronaldo în minutul 53 al meciului cu Iran a fost cel de-al 19-lea acordat la această ediţie a Campionatului Mondial. În prelungirile partidei, şi iranienii au avut parte de un penalty, astfel că numărul loviturilor de la 11 metri de la Mondialul din Rusia a ajuns la 20!

Deşi ne mai despart trei zile până la încheierea fazei grupelor, s-a depăşit deja recordul de lovituri de la 11 metri acordate de-a lungul unui turneu final mondial. Multe dintre aceste decizii au fost luate cu ajutorul VAR, sistem implementat de FIFA cu scopul de a reduce erorile de arbitraj.

Naţionala Australiei a profitat la maximum de acest sistem. „Cangurii” au înscris două goluri la actuala ediţie, ambele venite în urma unor lovituri de la 11 metri acordate după intervenţia VAR. Chiar şi aşa, nu au reuşit să adune decât un singur punct din duelurile cu Franţa şi Danemarca.

Au fost însă şi situaţii în care s-ar fi impus dictarea unui penalty, dar nu s-a apelat la arbitrajul VIDEO, precum faultul asupra lui Mitrovic din partida Serbia – Elveţia 1-2.

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoportugaliairancm 2018 

viewscnt
Articole similare