Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varela rupe tăcerea după scandalul de la PAOK - Olympiacos: "E prea mult. A exagerat!"

Varela rupe tăcerea după scandalul de la PAOK - Olympiacos: "E prea mult. A exagerat!"
Comentarii

Meciul pe care echipa antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK, urma să-l dispute, duminică, pe teren propriu, cu Olympiacos Pireu, nu se va mai disputa în urma incidentelor care au avut loc la Salonic, informează presa elenă.

Federaţia elenă de fotbal va decide dacă meciul se va juca la o altă dată sau le va fi acodată victoria la masa verde oaspeţilor.

Antrenorul formaţie Olympiacos Pireu, spaniolul Oscar Garcia, a fost lovit în faţă de un obiect aruncat din tribune, o rolă de hârtie după unele surse din presa elenă, înaintea meciului de la Salonic, cu formaţia antrenată de Răzvan Lucescu, PAOK, din etapa a XXIII-a a campionatului de fotbal din Grecia.

"O rolă de hârtie l-a lovit în faţă pe antrenorul lui Olympiakos şi s-a făcut un scandal uriaş. García le-a zis medicilor că are ameţeli şi stări de vomă, s-a plâns de dureri de cap şi de gât şi i-au pus un guler cervical. A inflamat totul! Mi s-a părut că Olympiakos nu a vrut să joace de la început. Chiar dacă a fost aruncată intenţionat, o rolă de hârtie nu te trimite la spital. Nu spun că nu l-a durut, dar să te duci la spital şi să amâni un meci? E prea mult. A exagerat", e concluzia lui Varela.

Afla mai multe despre: varelascandalpaokolympiacos 

viewscnt
Articole similare