Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varianta de lux pentru Luis Suarez! Un club de Liga Campionilor vrea să-l ia de la FC Barcelona

Varianta de lux pentru Luis Suarez! Un club de Liga Campionilor vrea să-l ia de la FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Luis Suarez (33 de ani) e unul dintre jucătorii de care Barcelona vrea să scape după umilinţa cu Bayern Munchen, 2-8 în Liga Campionilor, iar uruguayanul nu duce lipsă de oferte. Ultima, susţine presa din Uruguay, e venită de la Ajax, fostul său club, care vrea să-l aducă înapoi pe atacantul cu care a făcut un profit uriaş atunci când l-a vândut la Liverpool, în 2011.

Deşi a marcat singurul gol reuşit de un jucător al Barcelonei în meciul cu Bayern, celelalt fiind un autogol al lui David Alaba, Luis Suarez are soarta pecetluită la FC Barcelona. Şefii vor să-l vândă pentru a face loc unui atacant mai tânăr, iar uruguayenii de la Teledoce, citaţi de Sport, anunţă că Ajax e gata să-l ia de la Barcelona pe Suarez. Cele două cluburi au o relaţie bună, iar mutarea e una care se poate realiza destul de uşor.

Ajax a jucat în semifinalele Ligii Campionilor anul trecut, când a fost eliminată de Tottenham, care avea să piardă finala în faţa lui Liverpool, 0-2.

Suarez mai are şi de alte oferte. Atacantul e dorit în MLS, dar şi în China. Luis Suarez mai are contract cu Barcelona până în 2021.



Barcelona l-a transferat pe Luis Suarez în 2014, de la Liverpool, şi a făcut una dintre cele mai bune afaceri din istoria clubului. Catalanii au plătit 82 de milioane de euro pentru vârful care a devenit între timp al treilea cel mai bun marcator din istoria Barcelonei. "Canibalul" a înscris de 198 de ori şi a livrat 109 pase de gol în 283 de meciuri din toate competiţiile.

Atacantul a câştigat patru titluri, patru Cupe ale Regelui, două Supercupe ale Spaniei, o Ligă a Campionilor, un Mondial al cluburilor şi o Supercupă a Europei cu FC Barcelona.

Afla mai multe despre: luis suarezfc barcelonatransferajax 

viewscnt
Articole similare