Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă de ultimă oră! Alex Ioniţă, curtat de o echipă din Liga 1. Ofertă de 200.000 de euro, plus doi jucători!

Variantă de ultimă oră! Alex Ioniţă, curtat de o echipă din Liga 1. Ofertă de 200.000 de euro, plus doi jucători!

Astra Giurgiu

Comentarii

Alexandru Ioniţă a devenit cel mai emblematic jucător al Astrei, prin prisma jocului său bun, dar şi datorită faptului că arată ori de câte ori are ocazia ura faţă de Steaua şi iubirea faţă de Rapid.

După prestaţiile sale bune, mai multe echipe s-au interesant de serviciile sale. Marius Şumudică îl vrea la Kayserisport, Dan Petrescu este şi el interesat, iar ultima variantă de transfer vine din Bănie.

Conform Fanatik.ro, Universitatea Craiova a purtat o serie de negocieri pentru transferul lui Ioniţă. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, le-a propus giurgiuvenilor 200.000 de euro, plus doi jucători, Simon Măzărache şi Cristi Bărbuţ.

Cei de la Astra sunt de acord cu o astfel de mutare, însă mai vor un jucător - puştiul Vladimir Screciu, unul din cele mai bune produse ale oltenilor. 

"Strategia este de a sta cel puţin încă una an la noi. Aşa cum spunea şi Edi, Alex mai are nevoie de maturitate fotbalistică, pe care o poate dobândi decât dacă joacă meciuri oficiale. Ar fi păcat să plece în această iarnă. Nu cred că este pregătit pentru a face pasul către o echipă de top din Europa, dar este un jucător care demonstrează de la meci la meci că are perspective, că poate creşte", a spus Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu, conform Fanatik.

Alex Ioniţă va avea ultimul cuvând de spus. Fotbalistul mai are un an de contract cu Astra Giurgiu, iar în vara lui 2018 ar putea lua o decizie cu privire la viitorul său.

Afla mai multe despre: astraionitatransferliga 1universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare