Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă neaşteptată pentru înlocuirea lui Mbappe! PSG, gata să ofere 90 de milioane pentru atacantul din Premier League

Variantă neaşteptată pentru înlocuirea lui Mbappe! PSG, gata să ofere 90 de milioane pentru atacantul din Premier League

PSG

Comentarii

Francezul Mbappe este aproape de un transfer la Real Madrid, iar PSG caută deja variante de înlocuire pentru starul francez.

Romelu Lukaku, omul care a creat un adevărat cutremur la Chelsea după declaraţiile dintr-un interviu, ar fi pe lista lui PSG, a dezvăluit presa din Marea Britanie, potrivit El Nacional. Această mutare ar urma să se facă la sfârşitul sezonului, iar suma de transfer ar fi în jurul a 90 de milioane de euro. 

Atacantul belgian a venit cu planuri mari la Chelsea, dar nu a reuşit să devină omul decisiv din atacul londonezilor. Mai mult decât atât, el a creat tensiune în interiorul clubului după declaraţiile făcute într-un interviu pentru Sky Sport Italia. 

Potrivit sursei menţionate, Roman Abramovich i-a acordat susţinere totală antrenorului Thomas Tuchel şi ar fi de acord şi cu o potenţială plecare a lui Romelu Lukaku la sfârşitul sezonului. 

Preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, ar fi fanul lui Lukaku, iar dacă Mbappe va pleca de la Paris, belgianul ar putea juca în atac lângă Lionel Messi şi Neymar. 

Lukaku şi-a cerut scuze după declaraţiile de dragoste făcute lui Inter

"Şi-a cerut scuze şi a revenit la antrenamente" , a explicat germanul, la câteva zile după ce l-a scos pe Lukaku din lot, la meciul de campionat cu Liverpool, scor 2-2.

"Nu a făcut-o intenţionat pentru a crea un scandal înainte de un meci atât de important. Şi este prima dată când se comportă aşa. Nu a fost atât de grav pe cât şi-ar fi dorit unii, dar nici ceva nesemnificatv. Am rămas calmi, am acceptat scuzele şi mergem mai departe”, a adăugat antrenorul.

"Este pe deplin conştient de ceea ce s-a întâmplat şi de ce a provocat şi simte că este responsabilitatea lui să cureţe această mizerie (...) Se poate descurca şi, în plus, nu are de ales. Nu se putea aştepta ca toată lumea să fie fericită a doua zi. Dar el rămâne jucătorul nostru şi avem motive întemeiate şi multe motive să-l facem să joace pentru noi (...) Ne bucurăm că este jucătorul nostru şi îl vom proteja”, a conchis Tuchel.

Afla mai multe despre: psg-lukaku-chelsea-mbappe 

viewscnt
Articole similare