Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Varianta propusă de Mircea Rednic pentru postul de selecţioner al României. ”M-aş băga şi eu!”

Varianta propusă de Mircea Rednic pentru postul de selecţioner al României. ”M-aş băga şi eu!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1, în faţa Islandei.

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale. Acum, Mircea Rednic este convins că Dan Petrescu ar trebui să renunţe la banca CFR-ului şi să vină antrenor la echipa naţională a României. 

”M-aş băga şi eu!”

”A fost trist că am ratat calificarea. Am pierdut-o pe mâna noastră. Ţinând cont de ultimele rezultate, cel mai bun antrenor este Dan Petrescu. Celelalte nume nu, Dan Petrescu a demonstrat că ştie să joace la rezultat. Noi avem nevoie de rezultate! Asta cu proiectele nu mai merge, noi facem proiecte de 20 de ani. Dan Petrescu e un tip care ştie să obţină rezultate, are autoritate şi personalitate.

Sau facem la Guvern, şase luni un dinamovist, şase luni un stelist. M-aş băga cu mare drag, nu mi-ar fi teamă. Dan Petrescu este cel mai indicat să vină la echipa naţională”, a declarat Mircea Rednic, după amicalul Dinamo - Astra.

Consilierul lui Răzvan Burleanu îl vrea în continuare pe Mirel Rădoi la echipa naţională

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a enumerat mai multe motive pentru care ar fi dorit ca Mirel Rădoi să fie în continuare selecţioner.

”Discuţia e complexă. S-o reducem, de ce aş zice eu că trebuie să rămână? A acumulat experienţă ca selecţioner, pe care o găseşti rar. Peste tot, mai mult de 95% dintre tehnicieni sunt antrenori de club. 

Mirel a înţeles, mai târziu, de fapt, ce poţi juca. Care e diferenţa dintre dorinţă şi putinţă, chiar dacă eşti generos în a le oferi suporterilor un tip de fotbal. Trebuie să fii realist, să joci cu ce ai. 

Mi-a părut rău să aud că se retrage. El a început prost mandatul încercând să joace ceva, prea idealist fiind, fără să-şi dea seama de ce poate juca o echipă, iar după ce s-a fript, cu Armenia, ce a urmat mi s-a părut a fi mult mai logic. 

Cu Islanda, parţial. Dar România n-a mai luat goluri. Pentru lucrurile astea îmi pare rău că pleacă. A înţeles şi a pus în practică anumite lucruri. Jucătorii îl respectă şi îl apreciază tare. Sunt mai uniţi ca niciodată, pro-Rădoi. E semn bun. E mai simplu să lucreze cu un grup care-l respectă”, a spus Andrei Vochin, pentru TelekomSport.  

Afla mai multe despre: radoi-rednic-românia-petrescu 

viewscnt
Articole similare