You are here:

Variantă supriză pentru postul de antrenor la Steaua! A făcut istorie pentru o echipă de Liga 2, iar acum se află în vizorul ”militarilor”

Variantă supriză pentru postul de antrenor la Steaua! A făcut istorie pentru o echipă de Liga 2, iar acum se află în vizorul ”militarilor”

Liga 2

Comentarii

Steaua Bucureşti va bifa al patrulea sezon consecutiv în Liga 2. ”Militarii” nu şi-au schimbat statutul de club de drept public, iar şansele ca acest lucru să se schimbe sunt minime în acest moment.

După doi ani în care Steaua s-a numărat printre fruntaşele ligii secunde, elevii lui Daniel Opriţa au ratat în premieră play-off-ul, însă nu au avut nicio emoţie în lupta pentru evitarea retrogradării.

Este de aşteptat să vedem multe schimbări în lotul roş-albaştrilor în sezonul următor, având în vedre că singurului jucător care mai are contract cu gruparea din Ghencea este Bogdan Chipirliu, cel mai bun jucător al Stelei din ultimele sezoane.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Odată cu numeroasele plecări ce sunt anunţate, ar putea apărea modificări şi la nivelul băncii tehnice. Daniel Opriţa, antrenorul care a reuşit să promoveze succesiv cu Steaua din Liga 4 în Liga 2, are şanse minime să continue şi din sezonul următor.

Daniel Opriţa ar putea pleca de la Steaua! ”Militarii” i-au găsit deja înlocuitor

Conform gsp.ro, Opriţa ar putea pleca de la Steaua, iar conducerea roş-albaştrilor ar fi găsit deja o soluţie pentru a-l înlocui pe fostul atacant. Este vorba despre Dragoş Militaru, tehnician ce a retrogradat de curând în Liga 3 cu Unirea Dej.

Cu toate acestea, calitatea lui ”Nagelsmann de România” nu poate fi pusă la îndoială. În urmă cu două sezoane, Dragoş Militaru a reuşit să o ducă pe Unirea Dej în play-off-ul Ligii 2, iar apoi a plecat la Chindia Târgovişte.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Tânărul tehnician (34 de ani) a stat doar trei etape pe banca dâmboviţenilor din cauza unui conflict cu oficialii clubului şi s-a întors la Dej în luna octombrie a anlui trecut. Deşi a avut un parcurs senzaţional în play-out, Unirea Dej a retrogradat în Liga 3, după trei sezoane consecutive în eşalonul secund.

 

Afla mai multe despre: liga 2steauadaniel opriţadragoş militaru 

viewscnt
Articole similare