You are here:

Variantă surpriză pentru atacul celor de la FCSB! Omul pe care Becali îl poate folosi în Champions League

Variantă surpriză pentru atacul celor de la FCSB! Omul pe care Becali îl poate folosi în Champions League

FCSB

Comentarii

Valentin Badea consideră că Malcom Edjouma poate fi folosit pe postul de atacant la FCSB.

Varianta pe care FCSB o poate folosi în atac pentru preliminariile Champions League

Gigi Becali l-a adus în această vară pe Daniel Popa, fotbalist despre care a avut numai cuvinte de laudă. Totuşi, fostul fotbalist Valentin Badea este sigur că inclusiv francezul Edjouma reprezintă o variantă excelentă petnru FCSB în atac.

„Am văzut că mai e şi Edjouma acolo. De ce nu? Dintre toţi jucătorii din lot, eu pe Daniel Popa îl văd ca şi număr 9. Edjouma sau Miculescu, dacă ar juca, sunt improvizaţii. Băluţă, la fel. Se pot adapta însă şi ei, în funcţie de joc.

Să aşteptăm finalul perioadei de transferuri şi poate vom avea surprize, cine ştie”, a declarat Valentin Badea, potrivit Sportpesurse.

Florinel Coman a plecat de la FCSB

Florinel Coman a ajuns la Doha, în Qatar, şi va fi prezentat în cel mai scurt timp la Al Gharafa.

Al Gharafa a postat o fotografie pe Instagram cu Florinel Coman alături de doi dintre conducătorii clubului. Fostul star de la FCSB a fost aşteptat cu un buchet alcătuit din flori galbene şi albastre, culorile noii sale echipe.

”Internaţionalul român Florinel Coman a ajuns la Doha şi va face vizita medicală premergătoare semnării contractului”, au notat cei de la Al Gharafa, pe contul oficial de Instagram.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbedjouma 

viewscnt
Articole similare