Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Miriuţă a dat verdictul: ”Nu există niciun jucător român care să merite titlul de fotbalistul anului!”

Vasile Miriuţă a dat verdictul: ”Nu există niciun jucător român care să merite titlul de fotbalistul anului!”

Fotbal intern

Comentarii

Echipa naţională a României va încheia anul cu rezultate slabe, iar Vasile Miriuţă a dat un un verdict dur.

România nu a reuşit calificarea la Cupa Mondială din Qatar care va începe duminică cu partida Qatar - Ecuador. 

Mai mult decât atât, tricolorii au obţinut rezultate slabe cu echipele care au jucat în Nations League. Tricolorii s-au făcut de răs cu echipe precum Muntenegru şi au fost retrogradaţi din competiţie. 

În plus, echipa României nu a înregistrat rezultate pozitive nici în meciuri amicale. România a pierdut la Cluj contra Sloveniei, scor 1-2, iar pentru băieţii lui Iordănescu urmează amicalul cu Republica Moldova. 

Vasile Miriuţă a vorbit despre situaţia fotbalului românesc. El consideră că niciun jucător român nu merită titlul de fotbalistul anului. Totuşi, el l-a menţionat pe Dan Petrescu ca fiind cel mai de succes antrenor român al sezonului. 

”Chiar nu am un jucător român care să-l pot desemna fotbalistul anului. Dan Petrescu e de departe antrenorul român al anului, dar nu există niciun jucător care sa merite titlul de fotbalistul anului.

Nu mai este ca pe vremuri, când juca un an de zile în top, când dădea multe goluri, dar nu este important să fie atacant sau mijlocaş, poate să fie chiar şi fundaş, dar nu pot să nominalizez un jucător care a făcut un an bun şi asta e o problemă a fotbalului românesc”, a declarat Vasile Miriuţă, conform Sport Total FM.

Afla mai multe despre: românia-naţionala-dan petrescu-miriuţă 

viewscnt
Articole similare