Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vasile Miriuţă poate reveni în Liga 1! Misiunea grea pe care o va avea la clubul care-l doreşte

Vasile Miriuţă poate reveni în Liga 1! Misiunea grea pe care o va avea la clubul care-l doreşte

Superliga

Comentarii

Hermannstadt va avea un nou antrenor, iar conducerea ar urma să-l anunţe pe Vasile Miriuţă pe banca echipei din Sibiu, după ce Eugen Neagoe şi-a anunţat demisia.

Vasile Miriuţă, înapoi la Hermannstadt

"Tati" ar putea reveni în Liga 1, după jumătate de an de când plecase de la Hermannstadt şi semnase cu Kisvarda, conform Gsp.ro. 

Miriuţă s-a despărţit de formaţia din Ungaria în octombrie, iar, în prezent, este liber de contract. Ex-tehnicianul echipei din Sibiu a reuşit, la prima prezenţă pe banca echipei, să salveze echipa de la retrogradare. Conform sursei citate, preşedintele lui Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a confirmat că Miriuţă se află printre candidaţii pentru postul de antrenor.

În România, Miriuţă le-a mai antrenat pe: Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş, Conconrdia Chiajna şi Dinamo. 

După 22 de etape, Hermannstadt e pe locul 10, cu 23 de puncte, la doar trei puncte în faţa penultimei clasate, Academica Clinceni. FC Voluntari ocupă ultima poziţie, cu opt puncte. 

Eugen Neagoie şi-a anunţat demisia de la FC Hermannstadt

Tehnicianul Eugen Neagoe a anunţat, sâmbătă, după meciul cu Poli Iaşi, scor 1-0, că se desparte de Hermannstadt, deoarece conducerea clubului nu îi poate garanta că lucrurile pot decurge aşa cum îşi doreşte el.

Formaţia Hermannstadt a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Romario Pires ’12.

Afla mai multe despre: vasile miriutahermannstadteugen neagoeiuliu muresanantrenor hermannstadt 

viewscnt
Articole similare