Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vassaras a intervenit şi l-a distrus pe Haţegan: "E un fault grosolan, jucătorul lui Dinamo trebuia eliminat"

Vassaras a intervenit şi l-a distrus pe Haţegan: "E un fault grosolan, jucătorul lui Dinamo trebuia eliminat"

Dinamo București

Comentarii

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a reacţionat la faza controversată, din minutul 29, a meciului dintre Dinamo şi Poli Iaşi.

În minutul 29 al partidei dintre Dinamo şi Poli Iaşi, intrarea lui Homawoo asupra lui Luca Mihai le-a dat mari emoţii tuturor celor prezenţi pe stadionul "Arcul de Triumf".

Fotbalistul lui Poli Iaşi a fost dus de urgenţă la spital, unde diagnosticul medicilor a fost următorul: traumatism cranio-cerebral cu otoragie (hemoragie ureche). Medicii l-au supus pe Luca Mihai şi la două examinări CT (Computer Tomograf).

În ciuda intrării extrem de dure, Homawoo s-a ales doar cu un cartonaş galben din partea lui Ovidiu Haţegan, spre dezamăgirea lui Kyros Vassaras. Preşedintele CCA a reacţionat printr-un comunicat şi a menţionat că centralul partidei a greşit, decizia corectă fiind eliminarea fundaşului de la Dinamo.

“Referitor la acidentarea gravă a jucătorului Luca Mihai, după un duel aerian pentru minge, ne exprimăm sprijinul şi îi dorim o recuperare cât mai uşoară şi rapidă.

Având în vedere consecinţele acestui duel, el trebuia considerat ca fiind un fault grosolan care pune în pericol siguranţa jucătorului şi sancţiunea disciplinară care se impunea era acordarea unui cartonaş roşu jucătorului dinamovist, Homawoo Josue Francis.

Mesajul nostru şi instrucţiunile noastre către arbitri sunt de a proteja siguranţa jucătorilor pe terenul de joc şi de a-i elimina pe cei care, prin acţiunile lor, pun în pericol sănătatea şi integritatea adversarilor.

Acordarea unui cartonaş roşu nu este suficientă pentru a evita astfel de incidente regretabile, de aceea ne aşteptăm şi de la jucători să ia în considerare posibilele urmări ale acţiunilor lor atunci când atacă un adversar”, a declarat Kyros Vassaras, preşedintele CCA.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare