Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vedem jucători români la PAOK?”. Răspunsul lui Răzvan Lucescu care vizează toată Superliga: ”Să fie clar”

”Vedem jucători români la PAOK?”. Răspunsul lui Răzvan Lucescu care vizează toată Superliga: ”Să fie clar”

Superliga

Comentarii

Răzvan Lucescu (54 de ani) a revenit în România şi a abordat mai multe subiecte de actualitate, printre care şi posibilul său interes de a aduce jucători români la PAOK.

Lui Răzvan Lucescu îi merge din ce în ce mai bine în campionatul din Grecia, acolo unde este lider la final de 2023.

Mai mult, PAOK Salonic a făcut şi spectacol la ultimele două meciuri din competiţia internă, reunşind victorii cu 4-1 (Asteras Tripolis) şi 6-0 (Kifisia).

Iar antrenorul de 54 de ani s-a întors în România pentru sărbătorile de iarnă cu zâmbetul pe buze, PAOK fiind, totodată, calificată şi în optimile Conference League.

Răzvan Lucescu, tranşant: ”Nu urmăresc fotbalul românesc”

Cât despre transferurile pe care urmează să le facă în perioada de mercato din luna ianuarie, Răzvan Lucescu a fost chestionat şi dacă are în vedere să aducă şi jucători români la PAOK.

De asemenea, Lucescu Junior a vorbit şi despre calificarea naţionalei României la EURO 2024.

”Nu urmăresc fotbalul românesc pentru că îmi este imposibil să-l urmăresc, să fie clar şi asta. Nu avem în momentul de faţă vreo discuţie pentru un jucător român. 

(n.r. despre calificarea la EURO 2024) Extraordinară. E importantă pentru tot fotbalul românesc, pentru toţi cei implicaţi. E o performanţă uriaşă, Edi este omul momentului, antrenorul momentului.

Faptul că duce naţionala la un turneu final este ceva special, dar şi mai important este că echipa nu a pierdut niciun meci. Această performanţă educă într-un anumit fel. Este şi meritul lui Răzvan Burleanu, meritul Federaţiei”, a declarat Răzvan Lucescu, la revenirea în ţară.

PAOK Salonic are un parcurs fără greşeală în ultimele cinci etape din campionatul elen în 2023, iar echipa sa nu a mai pierdut niciun meci din luna octombrie.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonicsuperligajucatori romania 

viewscnt
Articole similare