Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vedeta din fotbalul ucrainean, răpită de ruşi din faţa casei! "Lumea ştie ce o aşteaptă". Cu o zi înainte le-a refuzat o cerere scandaloasă

Vedeta din fotbalul ucrainean, răpită de ruşi din faţa casei! "Lumea ştie ce o aşteaptă". Cu o zi înainte le-a refuzat o cerere scandaloasăgalerie foto

Diverse

Comentarii

O arbitră de fotbal din Ucraina a fost răpită de mai mulţi bărbaţi ruşi aflaţi în stare de ebrietate. Conform informaţiilor presei din Ucraina, femeia a refuzat o propunere venită din partea noii autorităţi din zonă.

O arbitră din Ucraina a fost răpită din faţa casei

Irina Petrova nu a vrut să arbitreze un turneu de fotbal organizat de autorităţile pro-ruse în oraşul ei natal, Nova Kakhovka, din regiunea Herson. 

Pe 9 mai, un grup de bărbaţi în stare de ebrietate, îmbrăcaţi în civil şi cu panglici cu Sfântul Gheorghe, a răpit-o pe Irina Petrova. 

Femeia este antrenoare de fotbal şi arbitru. De la startul invaziei Rusiei, ea s-a implicat în apărarea Ucrainei împreună cu fiul său.

Potrivit comunităţii teritoriale a oraşului Kakhovka, care a oferit informaţii pe Facebook, Petrova a fost atacată lângă casa ei din Nova Kakhovka. Soarta ei a fost necunoscută ore bune. Răpirea a avut loc în jurul orei 16, în faţa casei unde locuieşte ucraineanca de 37 de ani.

Informaţia a fost comentată, pe Facebook, de alte femei din Ucraina, dar una dintre ele şi-a arătat îngrijorarea în privinţa evenimentelor din oraş: "De ce martorii le-au permis să o răpească? Toată lumea ştie ce o aşteaptă. Bărbaţi din Nova Kakhovka, când veţi începe să apăraţi fetele şi femeile din oraşul nostru? De câte fete violate mai e nevoie ca să vă arătaţi curajul?". 

Martorii oculari au relatat că indivizi necunoscuţi în civil şi cu panglici cu Sfântul Gheorghe au bruscat-o. În cele din urmă, ea a fost descoperită la secţia de poliţie, pe 10 mai. 

Petrova arbitrează atât competiţiile internaţionale feminine, cât şi interne, la feminin şi masculin. 

Potrivit zvonurilor, Irina Petrova a refuzat, pe 8 ami, să arbitreze un turneu de fotbal organizat în oraş de ocupanţi.

Nova Kakhovka a intrat sub ocupaţia Rusiei încă din primele zile ale războiului. În ciuda acestui fapt, Irina Petrova a mers la mitinguri pro-ucrainene, unde a amintit constant că „Nova Kakhovka este Ucraina”.

Galerie foto cu Irina Petrova

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: irina petrovarusiaucraina 

viewscnt
Articole similare