Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vedeta FCSB, OUT! Becali, decizie drastică după vestea proastă primită: "Ce să facem? Asta e"

Vedeta FCSB, OUT! Becali, decizie drastică după vestea proastă primită: "Ce să facem? Asta e"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a anunţat că vedeta FCSB, Vlad Chiricheş (33 de ani), revenit în această vară la echipă după 10 ani, nu va mai fi titular la echipă după ce-şi revine din accidentarea suferită la Arad, cu UTA. Siyabonga Ngezana (26 de ani) îi va lua locul în primul 11.

Prestaţia lui Siyabonga Ngezana din meciul cu Universitatea Craiova, 3-0 pe Stadionul Steaua, l-a făcut pe Gigi Becali să ia o decizie drastică în privinţa lui Vlad Chiricheş. Omul de afaceri din Pipera a anunţat că fundaşul central nu va mai fi titular la echipă după ce-şi revine din accidentare.

Gigi Becali, decizie drastică în privinţa lui Vlad Chiricheş: "Ce să facem? Asta e"

Accidentarea lui Vlad Chiricheş, care l-a scos din joc pe o perioadă lungă de timp, îi poate fi fatală jucătorului revenit liber de contract de la Cremonese în această vară. "Chiri" nu va mai fi titular FCSB după ce-şi revine, a dezvăluit Gigi Becali, care s-a declarat încântat de evoluţia lui Ngezana.

"(n.r. - Ngezana va mai fi titular?) Cu siguranţă, chiar dacă-şi revine Chiricheş, Ngezana are o viteză care-mi place foarte mult. Nu l-a lăsat să respire pe Ivan. Am înţeles că o lună jumătate, nu ştiu. Ce să facem, asta e", a spus Gigi Becali la Fanatik.

Vlad Chiricheş a suferit o accidentare musculară în meciul cu UTA şi se pare că va lipsi o perioadă mai mare de timp din echipă.

De când a revenit la FCSB, în această vară, Vlad Chiricheş a jucat şapte meciuri (518 minute), fără gol sau pasă decisivă.

FCSB îl trimite pe Vlad Chiricheş la un medic renumit

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre accidentarea lui Vlad Chiricheş şi a dat veşti proaste în privinţa sa. Accidentarea suferită la Arad e mai serioasă decât a părut iniţial, iar FCSB îl va trimite pe "Chiri" la un medic în Finlanda, deoarece "vraciul" Marijana Kovacevic nu poate interveni cu tratamentul său de la Belgrad.

"Nu e bine, accidentarea e serioasă. Mai mult de o lună! Depinde de zona în care ai ruptura, dacă e aproape de tendon Marijana nu se bagă. Acolo e şi la Chiricheş, dacă e afectat şi tendonul perioada e şi mai mare. (n.r. - Şi la el e afectat tendonul) Se pare că da.

La ce nivel a lucrat, nimeni n-a reuşit să depisteze problema asta de unde vine. (n.r. - va mai juca anul ăsta?) Să vedem, trebuie să-l vadă specialiştii, un medic finlandez, trebuie să-l vadă prima dată. O să meargă acolo, să vedem cât de grav e", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: vlad chiriches fcsbfcsb vlad chirichesgigi becali vlad chirichessuperliga 

viewscnt
Articole similare