Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vedeta FCSB-ului, plecată pe gratis! MM Stoica, îngrijorat că Tănase i-ar urma exemplul: ”Asta am deprins de-a lungul anilor” | EXCLUSIV

Vedeta FCSB-ului, plecată pe gratis! MM Stoica, îngrijorat că Tănase i-ar urma exemplul: ”Asta am deprins de-a lungul anilor” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre plecarea lui Florin Tănase de la FCSB.

Florin Tănase este tot mai aproape de a pleca de la FCSB, după mai bine de cinci ani petrecuţi la club. Cel mai probabil, mijlocaşul va ajunge în ţările arabe.

Becali ar fi primit deja oferte pentru starul său, care, deşi este cotat la cinci milioane de euro de transfermarkt, va putea pleca pentru trei.

Având doar un an şi jumătate rămas din înţelegerea sa cu FCSB înainte de a semna prelungirea, Tănase a convenit cu Becali că va semna un nou contract, cu o clauză de reziliere de trei milioane.

În acest fel, fotbalistul putea pleca pentru un preţ rezonabil, iar clubul îşi recuperează investiţia făcută în el.

MM Stoica a dezvăluit că aşa a procedat clubul deoarece a vrut să evite anumite situaţii petrecute în trecut, la fel ca atunci când a plecat Tătăruşanu.

MM Stoica, îngrijorat că Tănase i-ar urma exemplul lui Tătăruşanu

Managerul general al FCSB-ului a dezvăluit că clubului îi era frică să îl piardă şi pe Tănase gratis, astfel că a ales să îşi asigure o sumă mai mică, în loc să rişte şi să încerce să obţină mai mult.

”(n.r. nu ai prefera să plece Tănase la sfârşitul sezonului?) Nu, nu, mă tem că nu va mai fi interes. Orice jucător trebuie să plece în momentul în care e sus.

Asta am deprins de-a lungul anilor. (n.r. preţul e o concesie făcută lui?) Nu e absolut nicio concesie, el a acceptat. Mai avea un am şi jumătate de contract.

Putea să rămână liber şi pleca... pleca cum a plecat Tătăruşanu, care a apărat până în ultima clipă şi a plecat gratis”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

După cinci sezoane şi jumătate petrecute la club, este foarte probabil ca Florin Tănase să nu mai îmbrace tricoul rolş-albastru în următoarea stagiune.

În 204 partide pentru echipa pregătită de Toni Petrea, decarul FCSB-ului a reuşit să însumeze 204 apariţii, în care a marcat 69 de goluri şi a oferit 38 de pase decisive.

Afla mai multe despre: ciprian tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare