Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vei mai fi la CFR Cluj?". Întrebarea care l-a surprins pe Billel Omrani. Răspunsul misterios dat de atacant

"Vei mai fi la CFR Cluj?". Întrebarea care l-a surprins pe Billel Omrani. Răspunsul misterios dat de atacant

Superliga

Comentarii

Billel Omrani a fost desemnat fotbalistul străin al anului la Gala GSP, după ce atacantul a avut cel mai bun an de când se află în România. Atacantul francez a oferit un răspuns misterios în momentul în care a fost întrebat despre plecarea de la campioana României.

Omrani a marcat 13 goluri în 28 de meciuri în acest sezon, a cucerit al doilea titlu cu CFR Cluj, iar în urmă cu câteva zile s-a calificat în 16-imile Europa League. Sub comanda lui Dan Petrescu, Billel Omrani s-a transformat, iar francezul a fost întrebat, în mod firesc, despre un posibil transfer:

(n.r. - întrebat dacă va mai fi la CFR Cluj la finalul sezonului) "Nu comentez. Nu ştiu, nu ştiu pentru moment. Acum sunt la CFR şi mai avem un meci sâmbătă, vom încerca să câştigăm acest meci şi să terminăm pe primul loc", a declarat atacantul lui CFR Cluj. 

Fotbalistul lui CFR Cluj a vorbit şi despre metodele prin care CFR Cluj a reuşit performanţele de la CFR Cluj: "Este un antrenor foarte, foarte mare, un antrenor foarte bun. Are un temperament dificil, dar este normal, pentru că vrea ce e mai bun din noi. Face totul ca să câştige fiecare meci. Ne motivează foarte bine. Este greu să joci la fiecare trei zile, este foarte greu, pentru că acum jucăm la fiecare 3 zile meciuri. Suntem mulţi jucători şi ne motivează pe toţi să fim buni, să fim fericiţi şi să jucăm ca să câştigăm meciurile. Vreau şi mai multe trofee, atât cu echipa, cât şi individual", a mai spus Omrani. 

 

Afla mai multe despre: billel omranicfr clujbillel omrani transfer 

viewscnt
Articole similare