Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vei rămâne la Chelsea?” Răspunsul dat de Thomas Tuchel: ”Dacă nu ajungem la Lille cu avionul, voi conduce o maşină cu şapte locuri!”

”Vei rămâne la Chelsea?” Răspunsul dat de Thomas Tuchel: ”Dacă nu ajungem la Lille cu avionul, voi conduce o maşină cu şapte locuri!”

Chelsea

Comentarii

Marea Britanie l-a adăugat joi pe oligarhul rus Roman Abramovich, proprietarul clubului de fotbal Chelsea, pe lista persoanelor sancţionate, în urma invadării Ucrainei de către Rusia, astfel că echipa Chelsea traversează o perioadă foarte dificilă.

”Dacă nu ajungem la Lille cu avionul, voi conduce o maşină cu şapte locuri!”

Noile sancţiuni îi vor îngheţa activele şi îi vor interzice "tranzacţiile cu persoane fizice şi companii din Regatul Unit”, a precizat, joi, Biroul pentru Externe, Commonwealth şi Dezvoltare al Marii Britanii într-un comunicat. De asemenea, miliardarul se va confrunta cu o interdicţie de călătorie care îi va interzice intrarea în Marea Britanie.

Sancţiunile afectează şi gruparea Chelsea. Clubului urma să i se elibereze o "licenţă specială", care îi va permite echipei să joace partidele, "personalul să fie plătit şi deţinătorii de bilete existenţi să participe la meciuri”.

Măsurile prevăd că gruparea nu va mai avea voie să vândă bilete şi numai deţinătorii de abonamente şi/sau bilete deja vândute vor putea participa la meciuri. Abramovici a anunţat luna aceasta că intenţionează să vândă Chelsea FC.

Chelsea Londra a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Newcastle, într-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului Angliei. După meci, Tuchel a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre viitorul lui la Londra. Chelsea va juca manşa retur din optimile Champions League, în Franţa, contra lui Lille. Englezii au restricţii financiare legate de banii pe care îi pot folosi pentru deplasări, dar antrenorul german a spus că echipa poate zbura la Lille. 

”Trebuie să aşteptăm şi să vedem ce se întâmplă de la o zi la alta, deoarece totul se poate schimba. Nu există nicio îndoială că voi rămâne până la finalul sezonului. Ultima informaţie pe care am primit-o este că avem avion. Dacă nu, vom merge cu trenul sau autocarul, altfel voi conduce o maşină cu şapte locuri”, a spus antrenorul care a cucerit trofeul UEFA Champions League sezonul trecut. 

Afla mai multe despre: chelsea-tuchel-premier league 

viewscnt
Articole similare