Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict clar pentru Ciprian Tătăruşanu: ”Nu se va întoarce la echipa naţională”. Cauzele retragerii portarului de la prima reprezentativă

Verdict clar pentru Ciprian Tătăruşanu: ”Nu se va întoarce la echipa naţională”. Cauzele retragerii portarului de la prima reprezentativă

Fotbal intern

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu este retras în acest moment de la echipa naţională, iar Florin Prunea a comentat respectiva decizie a portarului.

Verdict clar pentru Ciprian Tătăruşanu: ”Nu se va întoarce la echipa naţională”. Cauzele retragerii portarului de la prima reprezentativă

Ciprian Tătăruşanu s-a retras de la echipa naţională pe data de 19 noiembrie 2020. Acesta avea 34 de ani şi tocmai ce se transferase la AC Milan, acolo unde este legtimat şi acum şi poate deveni campion în Serie A.

Goalkeeper-ul a adunat 73 de partide în tricoul primei reprezentative şi a bifat un turneu final, Euro 2016, acolo unde a fost titular la toate cele trei meciuri din faza grupelor.

Deşi selecţionerul Edi Iordănescu a afirmat că există o şansă ca Tătăruşanu să revină la echipa naţională, Florin Prunea este de părere că portarul din Serie A nu va reveni asupra deciziei.

Fostul portar al României din anii 90 a povestit şi de ce Tătăruşanu a hotârât să se retragă de la echipa naţională în urmă cu mai bine de un an.

”Şi eu am vorbit cu el (n.r. Ciprian Tătăruşanu) şi a spus că nu mai poate, că nu mai are motivaţie. Eu ştiu de ce nu mai vine, dar nu o să spun. E vorba de ce s-a întâmplat la meciul de la Ploieşti (n.r. cu Belarus, scor 5-3) , atunci când a fost rezervă. După acel meci şi-a anunţat retragerea.

Ceva nu a fost în regulă, nu a ştiut nimeni, nu a fost o festivitate de premiere. Nimeni nu a făcut absolut nimic. S-a întâmplat ceva! E un băiat cu personalitate şi corect, iar eu nu cred că se va întoarce la echipa naţională”, a declarat Florin Prunea, pentru ProSport.

Ciprian Tătăruşanu, despre retragerea sa de la echipa naţională

”Am simţit că timpul mi s-a terminat, cred că am luat cea mai bună decizie, nu regret. M-a sunat antrenorul, am vorbit, dar sunt o persoană care nu se întoarce niciodată când ia o decizie”, explica Ciprian Tătăruşanu, pentru Corriere dello Sport, la sfârşitul anului trecut.

Edi Iordănescu, despre Ciprian Tătăruşanu

”Am avut o întâlnire amicală cu Tătăruşanu, a fost o discuţie mai complexă, am vrut să văd exact motivele pentru care s-a retras, mai ales că noi am lucrat în trecut la Steaua (n.r. FCSB).

Am înţeles poziţia lui. Dacă va veni un joc foarte important şi vom avea probleme mari la nivelul portarilor, atunci e posibil să primim de la Tătăruşanu o mână de ajutor.

E un subiect sensibil cu portarii. Niţă nu traversează o perioadă bună. Avem şi alţi portari în situaţii mai puţin bune. Am vorbit şi cu Radu, nu era foarte fericit, nu joacă aproape deloc”, afirma Edi Iordănescu, zilele trecute.

Afla mai multe despre: pruneatatarusanuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare