Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict dur pentru Budescu! Cât va lipsi mijlocaşul lui FC Voluntari după ce a suferit cea mai dificilă accidentare din carieră

Verdict dur pentru Budescu! Cât va lipsi mijlocaşul lui FC Voluntari după ce a suferit cea mai dificilă accidentare din carieră

FC Voluntari

Comentarii

Budescu s-a accidentat în partida cu Farul şi a fost nevoit să părăsească terenul.

Sâmbătă, FC Voluntari s-a impus în partida cu Farul Constanţa, scor 1-0, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1. Golul care a făcut diferenţa în favoarea ilfovenilor a fost marcat târziu, de Ricardinho, în minutul 89. Budescu a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 34, după ce şi-a prins piciorul în gazon. 

Vedeta celor de la FC Voluntari va lipsi o perioadă lungă de timp, întrucât a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile. Din ultimele informaţii, Budescu s-a operat la o clinică din Bucureşti şi va fi indisponibil între patru şi şase luni, aste însemnând că va rata restul sezonului, potrivit AntenaSport.

Mesajul lui Constantin Budescu pentru fani, după accidentarea groaznică pe care a suferit-o

”Salutare, mulţumesc tuturor pentru mesaje, mulţumesc pentru gândurile bune. Din păcate, trebuie să iau o pauză din cauza acestei accidentări, ne revedem curând. Multă sănătate, vă îmbrăţişez cu drag!”, a postat Budescu pe contul său de Instagram, alături de un videoclip în care şi-a etalat încă o dată abilităţile tehnice pe care le posedă.

Afla mai multe despre: fc voluntari-budescu-liga 1 

viewscnt
Articole similare