Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict dur pentru fotbaliştii FCSB-ului după meciul cu West Ham: ”Au fost depăşiţi mental pentru că au evoluat contra unor jucători pe care îi văd la TV!”

Verdict dur pentru fotbaliştii FCSB-ului după meciul cu West Ham: ”Au fost depăşiţi mental pentru că au evoluat contra unor jucători pe care îi văd la TV!”

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre campania dezastruoasă a FCSB-ului din Conference League.

Echipa FCSB a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 0-3, de formaţia West Ham, în ultima etapă a grupelor Conference League.

Fornals a deschis scorul în minutul 40, plecând dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. În minutul 56, englezii au mărit avantajul, după o lovitură de cap a lui Mubama, deviată în plasă de Dawa. Golul de 3-0 a fost marcat în minutul 65, la o greşeală a lui Târnovanu, de care a profitat Fornals.

FCSB se clasează pe ultimul loc în grupa B a Conference League, cu 2 puncte, şi a fost eliminată din cupele europene.

Invitat în studioul OrangeSport, MM Stoica a tras o concluzie dură. El susţine că fotbaliştii FCSB-ului au fost depăşiţi mental pentru că au jucat contra unor jucători pe care îi văd la televizor.

Totuşi, oficialul FCSB a fost mulţumit de Octavian Popescu. El susţine că decarul echipei poate atinge din nou nivelul pe care l-a avut sezonul trecut. 

”Au fost depăşiţi mental pentru că au jucat contra unor fotbalişti pe care îi văd la TV!” 

”Nivelul jocului nu a fost ok. Au fost unii jucători care în mod normal nu ar fi trebuit să aibă nicio presiune la meciul ăsta.  A fost mai mult un amical pe care îl  joci pe 500 de mii. Banii clubului, dar iei şi tu primă. 

Au fost depăşiţi mental de faptul că au jucat împotriva unor fotbalişti pe care îi văd la televizor. Îmi pare rău, dar asta a fost. Unii au arătat mai bine. Adică Octavian Popescu. Pare că e pe un drum bun început cu partida de la Arad. Cred că o să revină la ce a arătat sezonul trecut”, a spus MM Stoica, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-west ham 

viewscnt
Articole similare