Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict necruţător pentru CFR Cluj! „Nu are nicio şansă cu Adana în Conference! Eu vorbesc valoric”

Verdict necruţător pentru CFR Cluj! „Nu are nicio şansă cu Adana în Conference! Eu vorbesc valoric”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va debuta joi în turul doi UEFA Conference League, în Gruia, împotriva turcilor de la Adana Demirspor.

Verdict necruţător pentru CFR Cluj! „Nu are nicio şansă cu Adana în Conference! Eu vorbesc valoric”

Deşi duelul se anunţă a fi unul extrem de echilibrat, Marius Şumudică nu le dă absolut nicio şansă celor de la CFR, în condiţii normale. Tehnicianul e de părere că Adana are un lot mult mai valoros şi nu va putea fi învinsă în dublă manşă.

„Zero la sută! Nicio şansă nu are CFR-ul! Eu vorbesc valoric, ştiind ceea ce înseamnă Adana, ştiind atmosfera de pe stadion, ştiind valoarea jucătorilor.
 
Acum, că balanţa se poate înclina datorită unor probleme care pot apărea, şi aici mă refer la un cartonaş roşu, la ceva ce dezechilibrează în timpul jocului forţele. Atunci, există această posibilitate şi se poate întâmpla o surpriză.

Dar pentru mine, să-i scoată CFR-ul ar fi o mare, mare, mare surpriză. Din punctul meu de vedere, sunt zero la sută şanse. Adana se bate anul ăsta la campionat”, a declarat Marius Şumudică pentru Fanatik.

  • 20 de milioane de euro este valoarea lotului CFR-ului, potrivit Transfermarkt.com
  • 42 de milioane de euro valorează lotul celor de la Adana Demirspor

Noul atacant de la CFR Cluj, distrus de Basarab Panduru: „M-am speriat, e cât ecranul! Are 10 kg în plus, e imens!” | EXCLUSIV

Jefte Betancor (30 de ani), atacantul care a revenit la CFR Cluj în această vară, a fost criticat în termeni duri de Basarab Panduru, expertul Orange Sport.

După ce a fost împrumutat în Cipru, atacantul spaniol a revenit în Gruia şi a jucat 63 de minute în meciul câştigat de CFR, scor 3-1, cu UTA. Totuşi, ibericul nu l-a impresionat pe Pandi, dată fiind forma sa fizică.

„Jefte m-a speriat, am crezut că nu e Jefte când l-am văzut, deci era cât ecranul. Deci Jefte ăsta ori e gras, ori are muşchi, nu ştiu ce-o fi cu el, dar e un Jefte cu 10 kg în plus. E imens! Cred că o să aibă o mare problemă. El se crede mai tehnic, dar are o mare problemă pentru că intră Yeboah şi va pune presiune pe el”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: cfr clujconference leagueadana demirspor 

viewscnt
Articole similare