Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdict oficial în privinţa lui Mane. Deşi e accidentat, starul lui Bayern merge la Mondial. Când ar putea fi folosit atacantul senegalez

Verdict oficial în privinţa lui Mane. Deşi e accidentat, starul lui Bayern merge la Mondial. Când ar putea fi folosit atacantul senegalez

Cupa Mondială

Comentarii

Abdoulaye Sow, vicepreşedintele Federaţiei Senegaleze de Fotbal, a declarat că echipa Senegalului va fi nevoită să evolueze în primele meciuri de la Cupa Mondială din Qatar fără starul său, Sadio Mane.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a fost inclus, săptămâna trecută, în lotul de 26 de jucători pentru Mondialul care începe duminică, deşi s-a accidentat la peroneul drept într-o partidă a echipei de club, Bayern Munchen.

Selecţionerul Senegalului, Aliou Cisse, a spus că Mane, ale cărui penalty-uri au fost decisive pentru câştigarea Cupei Africii pe Naţiuni şi calificarea la Cupa Mondială în acest an, nu a avut nevoie de operaţie, dar sunt slabe speranţe ca el să poată fi folosit împotriva Olandei, pe 21 noiembrie.

"Va trebui să ne obişnuim cu gândul că suntem nevoiţi să jucăm primele meciuri fără Sadio Mane şi trebuie să câştigăm fără Sadio, fiindcă mai avem 25 de jucători în afară de el. Nimeni nu şi-ar fi dorit aşa ceva, dar asta ni s-a întâmplat", a spus un oficial al federaţiei, Abdoulaye Sow.

În Grupa A a Mondialului, Senegalul va mai întâlni Qatarul, gazda competiţiei, pe 25 noiembrie, şi Ecuadorul, pe 29 noiembrie.

Afla mai multe despre: mane 

viewscnt
Articole similare