Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul dat de Basarab Panduru după ce a "radiografiat" ultima achiziţie a Universităţii Craiova: "Asta cred" | EXCLUSIV

Verdictul dat de Basarab Panduru după ce a "radiografiat" ultima achiziţie a Universităţii Craiova: "Asta cred" | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a dat verdictul după ce a "radiografiat" ultima achiziţie a Universităţii Craiova, Denil Maldonado (25 de ani), fostul fotbalist al lui Los Angeles Galaxy.

Universitatea Craiova l-a prezentat oficial pe Denil Maldonado, fostul fotbalist al americanilor de la Los Angeles Galaxy, iar Basarab Panduru a spus că vede cu ochi buni mutarea fundaşului din Honduras. După ce l-a "radiografiat", Panduru a dat un verdict favorabil în privinţa mutării.

Basarb Panduru, despre transferul lui Denil Maldonado la Universitatea Craiova: "Mie îmi place"

Denil Maldonado a fost împrumutat de Universitatea Craiova de la Motagua, din Honduras, pentru 200.000 de euro. La finalul lui 2023, Maldonado şi-a terminat contractul cu Los Angeles şi s-a întors la echipa de care aparţinea, Motagua, dar oltenii lui Mihai Rotaru i-au obţinut semnătura.

Basarab Panduru a dat un verdict favorabil în privinţa mutării şi a spus că Maldonado i se pare o achiziţie bună. "Mie îmi place, m-am uitat şi am văzut că a jucat acolo titular, cu Chiellini. Am văzut că juca, s-a întâmplat ceva de prin octombrie, de când a fost doar rezervă. Cred că e bună achiziţia", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Denil Maldonado în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: basarab pandurudenil maldonadouniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare