You are here:

Verdictul lui MM Stoica după faza controversată din România - Lituania

Verdictul lui MM Stoica după faza controversată din România - Lituania

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a învins echipa Lituania, scor 3-1 (1-1), luni seară, în primul meci al selecţionerului Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea la cârma tricolorilor.

MM Stoica, după România - Lituania

Echipa naţională a României a învins luni seara, pe teren propriu, scor 3-1, echipa naţională a Lituaniei, în cadrul grupei C2 din Divizia C a Ligii Naţiunilor.

A fost primul meci al selecţionerului Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea la cârma tricolorilor.

  • Pentru România au marcat Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă, iar pentru Lituania a înscris Kucys.

Finalul partidei a fost unul destul de tensionat. Sistemul VAR a intervenit de două ori în interval de câteva minute. Mai întâi a anulat un gol al oaspeţilor, după care a România a primit o lovitură de la 11 metri.

MM Stoica a comentat azi, în direct, la Prima Sport, cele mai controversate faze din timpul partidei. 

Despre faza cu Târnovanu şi golul anulat pentru Lituania: ”Nu am arătat bine! Mâinile lui Târnovanu erau amândouă pe minge, arbitrul trebuia să vadă asta, sunt convins că le avea, foarte slab arbitrul. Nu trebuie să prinzi mingea la piept, trebuie să ai ambele mâini pe minge, se vede cum îi scoate mingea cu capul. 

Despre faza penalty-ul obţinut de Ianis Hagi: Aici se poate discuta...  dar aici intervine inteligenţa lui Ianis Hagi. Dacă era Franţa cu Spania, spuneam că nu e. Adevărul e că n-am fost bine”.

În grupă România are şase puncte şi ocupă primul loc, urmată de Kosovo şi Cipru, ambele cu câte trei puncte. Lituania este pe ultimul loc, fără punct câştigat.

Afla mai multe despre: mm stoicaromânialituania 

viewscnt
Articole similare