Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul lui Victor Piţurcă după ce Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru transferul lui Compagno: ”Nu vreau să-l supăr în primul rând pe Gigi!”

Verdictul lui Victor Piţurcă după ce Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru transferul lui Compagno: ”Nu vreau să-l supăr în primul rând pe Gigi!”

FCSB

Comentarii

Victor Piţurcă a reacţionat după ce FCSB l-a cumpărat pe Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948.

FC U Craiova 1948 a anunţat, pe reţelele de socializare, transferul atacantului Andrea Compagno la FCSB. S-a plătit suma de 1.5 milioane de euro, iar echipa lui Nicolae Dică ar trebui să aibă un om pe care se poate baza în atac. 

Fostul selecţioner Victor Piţurcă a reacţionat după ce italianul a ajuns la FCSB. El consideră că Gigi Becali a plătit foarte mulţi bani în ultimul timp pe transferuri. El a dat exemplu şi suma învestită în David Miculescu. 

”Nu vreau să-l supăr în primul rând pe Gigi!”

”Nu ştiu dacă Compagno este jucătorul de care aveau ei nevoie. Nu vreau să-l supăr în primul rând pe Gigi, dar dacă a plătit atâţia bani, atât pentru el cât şi pentru Miculescu, sunt bani foarte mulţi pentru aceşti doi jucători”, a spus Victor Piţurcă, pentru PRO TV.

Crescut la juniorii Cataniei, Andrea Compagno a mai bifat în carieră echipe de tradiţie din Serie A, printre care şi Torino, însă atacantul italian n-a reuşit să evolueze şi la nivelul primei ligi. După transferuri la echipe din ligile inferioare, Compagno a bătut palma, în vara lui 2018, cu Tre Fiori, din San Marino.

La doar doi ani distanţă, atacantul de 26 de ani a semnat cu FC U Craiova 1948, alături de care a reuşit să promoveze în Superligă. Cu un start excelent de sezon, Compagno a intrat în atenţia echipelor importante din fotbalul românesc, iar acum a semnat cu FCSB.

Afla mai multe despre: fcsb-compagno-victor piţurcă 

viewscnt
Articole similare