Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Verdictul serii după derby-ul de pe Arena Naţională: „95% e gata titlul! FCSB mai are un singur lucru de făcut” | EXCLUSIV

Verdictul serii după derby-ul de pe Arena Naţională: „95% e gata titlul! FCSB mai are un singur lucru de făcut” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 2-0, şi e foarte aproape de titlu!

Verdict după victoria cu Universitatea Craiova: „95% FCSB a luat titlul!”

După meci, experţii Nicolae Dică şi Basarab Panduru au analizat duelul şi au ajuns la o concluzie simplă: FCSB a meritat clar victoria. De altfel, Dică spune că este foarte greu ca bucureştenii să mai piardă titlul.

Nicolae Dică: „95% e gata titlul! Dacă fac şi egal etapa viitoare, e gata titlul. E foarte greu să mai piardă campionatul FCSB după victoria din seara asta.”

Basarab Panduru: „Tot ce a fost bun, a fost în prima repriză. FCSB a fost mai bună, a avut ocazii, a marcat goluri. Craiova a părut obosită după meciul cu Oţelul de joi. Nu au pus probleme”

Nicolae Dică: „Într-adevăr, FCSB a fost mai bună. În prima repriză s-a terminat jocul. A încercat Craiova ceva în repriza a doua, au jucat cu 2 atacanţi, dar foarte puţine lucruri au reuşit. Când le lipseşte Mitriţă, putem spune că se vede foarte clar şi e o mare problemă. Chiar dacă a jucat foarte slab Craiova în alte meciuri, a reuşit să câştige totuţi prin Mitriţă.”

 

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare