Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună din partea lui Ciprian Tătăruşanu! Mesajul portarului României care îi va bucura pe suporterii naţionalei

Veste bună din partea lui Ciprian Tătăruşanu! Mesajul portarului României care îi va bucura pe suporterii naţionalei
Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a vorbit despre perioada în care a fost nevoit să îşi oprească activitatea din cauza pandemiei de coronavirus.

Portarul României susţine că nu a fost afectat din punct de vedere psihic. Mai mult decât atât, Tătăruşanu apreciază că nici colegii săi de la naţională nu au fost loviţi psihologic şi vede lucrurile dintr-o perspectivă optimistă.

”Eu unul nu am fost afectat (n.r. - de pauza cauzată de coronavirus) şi cu colegii cu care am vorbit, nu i-am văzut cu moralul la pământ. Cred că această pauză în care nu am putut să ne facem meseria ne-a încărcat mai mult şi acum o facem cu mult mai multă plăcere.”, a declarat Ciprian Tătăruşanu pentru FRF.

Omul cu 67 de selecţii în tricoul primei reprezentative a explicat că fotbalul fără spectatori este neplăcut, chiar dacă are un avantaj în comunicarea cu fundaşii ca urmare a lipsei zgomotului de pe stadioane la meciuri.

”Nu, în niciun caz fără spectatori. Este dezolant, este urât să joci un meci fără spectatori. Chiar dacă mă aud mai bine din poartă fără spectatori, fundaşii care sunt cel mai aproape de mine sunt deja învăţaţi cu indicaţiile portarului atunci când sunt mulţi fani pe stadion. Pentru că, de exemplu, mie îmi este foarte greu să dau o indicaţie tactică unui atacant, chiar dacă nu sunt spectatori.”, a spus Ciprian Tătăruşanu.

România - Irlanda de Nord se joacă vineri, pe 4 septembrie, de la 21:45.



 

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuromania 

viewscnt
Articole similare