Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru Dinamo! DDB, anunţul momentului: banii au intrat în conturile clubului

Veste bună pentru Dinamo! DDB, anunţul momentului: banii au intrat în conturile clubului

Dinamo București

Comentarii

Aflată într-un reviriment de formă, Dinamo se confruntă cu probleme financiare şi în Liga 2, din lipsa unui investitor potent financiar. Totuşi, DDB a anunţat, luni, că o parte dintre aceste probleme s-au rezolvat la intervenţia suporterilor din programul înfiinţat de "câini".

Problemele financiare de la Dinamo au împiedicat echipa să se exprime la adevăratul potenţial. Elevii lui Ovidiu Burcă au ajuns la cinci meciuri fără înfrângere în Liga 2, primul sezon din istorie pentru "câini" în eşalonul secund din România, şi a venit prima veste bună.

Veste bună pentru Dinamo! DDB, anunţul momentului: banii au intrat în conturile clubului

DDB a anunţat, luni, într-un comunicat oficial, că au fost achitate salariile restante şi banii au intrat în conturile clubului.

“Dinamo a cerut ajutorul DDB iar suporterii au răspuns prezent. Nu a fost un secret faptul că au fost întârzieri cu salariile jucătorilor şi staffului în această lună, dar lucrurile au reintrat pe făgaşul normal.

Astăzi au fost achitate salariile, iar elevii lui Burcă se pot concentra exclusiv pe  meciurile următoare, partide decisive care pot aduce Dinamo aproape de obiectivul stabilit, calificarea în play-off-ul ligii secunde.

Mulţumim celor care au contribuit prin biletele cumpărate sau prin participarea la licitaţiile organizate pe pagina DDB. Mulţumim de asemenea domnului Marin Iuhasz şi domnului Răzvan Zăvăleanu pentru că au contribuit alături de DDB la achitarea salariilor restante.

De asemenea si intervenţia chirurgicală de care a avut nevoie Antonio Bordusanu a fost achitată de către domnul Marin Iuhasz. Suntem aproape de a reuşi, de a avea un Dinamo curat şi aşezat pe principii sănătoase. ÎMPREUNĂ PUTEM REUŞI!”
, se arată într-un comunicat.

La Dinamo se pregăteşte preluarea pachetului majoritar de acţiuni de către suporterii din DDB, care ar urma să deţină 98% din acţiuni.

Afla mai multe despre: dinamobanisalariiddb 

viewscnt
Articole similare