You are here:

Veste bună pentru FCSB! Câte bilete s-au vândut deja pentru returul cu Sparta Praga: „Cu certitudine!”

Veste bună pentru FCSB! Câte bilete s-au vândut deja pentru returul cu Sparta Praga: „Cu certitudine!”

FCSB

Comentarii

FCSB o va întâlni pe Sparta Praga în returul din turul 3 preliminar la UEFA Champions League.

MM Stoica a precizat câte bilete mai sunt disponibile pentru FCSB - Sparta Praga

În turul scorul a fost egal, 1-1, iar campioana României are speranţe foarte mari că va putea trece mai departe. În acest sens, fanii au luat cu asalt casele de bilete, iar MM Stoica, oficialul celor de la FCSB, a confirmat că va fi cu siguranţă stadionul plin la ora meciului.

„Gigi este foarte entuziast şi sper să fie entuziast şi marţi noapte. Indiferent ce ştiu eu la ora asta, nu ştiu ce facem marţi. Trebuie să ne calificăm. Am jucat atât de bine la Praga, de ce nu am juca atât de bine la noi acasă?

Va fi sold out, asta cu certitudine. La momentul de faţă mai sunt 3000 de bilete disponibile, adică e cam gata”, a declarat MM Stoica, la Prima Sport.

MM Stoica a numit cei patru jucători de la FCSB care vor primi măriri de salariu, dacă echipa va trece de Sparta Praga: "Trebuie"

"Olaru, Şut, Lixandru şi Creţu sunt jucătorii care vor primi propuneri de mărire a salariului în cazul în care ne vom califica marţi. Gigi este foarte entuziast şi sper să fie entuziast şi marţi noapte.

Indiferent ce ştiu eu la ora asta, nu ştiu ce facem marţi. Trebuie să ne calificăm. Am jucat atât de bine la Praga, de ce nu am juca atât de bine la noi acasă?", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicabiletesparta praga 

viewscnt
Articole similare