You are here:

Veste bună pentru Ianis Hagi! Ce scriu jurnaliştii italieni despre situaţia sa de la Rangers

Veste bună pentru Ianis Hagi! Ce scriu jurnaliştii italieni despre situaţia sa de la Rangers

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi ar putea pleca definitiv de la Rangers, club care l-a împrumutat la Alaves în sezonul precedent.

Ianis Hagi ar putea pleca definitiv de la Rangers. Ce anunţă italienii

Ianis Hagi a fost exclus din lotul celor de la Rangers şi, până îşi va găsi un nou angajament, se va antrena cu echipa a doua a clubului scoţian. Românul a fost împrumutat în Spania, la Alaves, dar nici acolo nu s-a adaptat.

Reîntors în Scoţia, Rangers nu vrea să continue cu fotbalistul român, iar presa italiană oferă informaţii importante. Jurnaliştii din Peninsulă scriu că formaţia din Scoţia este dispusă să-l cedeze gratis pe Ianis Hagi.

Vestea este una bună întrucât mijlocaşul poate să-şi găsească un nou club, fără să fie îngrijorat că Rangers doar îl va împrumuta, aşa cum a fost cazul în sezonul precedent.

Ianis Hagi ar putea pierde echipa naţională. Ce a spus Mircea Lucescu

"Contează doar valoarea, forma, competiţia în care fotbaliştii joacă. Voi fi preocupat şi de evoluţia tinerilor. Sper ca nucleul echipei să vină din campionatul intern, iar jucătorii să fie un exemplu. Nu vreau la naţională să vină jucătorii doar pentru imagine, vreau jucători care o să vină pentru performanţe.

Sunt convins că sunt jucători vor adera la dezideratul nostru. Văd în ei posibili participanţi la Campionatul Mondial. Normal că sunt probleme, unii dintre aceştia nu au contracte, dar sper să trecem şi peste această problemă. La naţională vom lua fotbalişti care sunt prezenţi pe teren permanent. Indiferent de nume, nu poţi să aduci la naţională jucători care sunt nepregătiţi, doar pentru imagine", a spus Mircea Lucescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: ianis hagirangerstransfer 

viewscnt
Articole similare