Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru Universitatea Craiova! Lyes Houri a revenit la antrenamente

Veste bună pentru Universitatea Craiova! Lyes Houri a revenit la antrenamente
Comentarii

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, a dezvăluit că Lyes Houri a revenit la antrenamentele echipei şi se află în plin proces de recuperare.

Veste bună pentru Universitatea Craiova! Lyes Houri a revenit la antrenamente  

Vândut de Viitorul la MOL Fehervar în iarna lui 2020, mijlocaşul nu s-a putut impune în Ungaria, astfel că a ales să revină în România.

Parte a echipei VIitorului care a cucerit Cupa şi Supercupa în 2019, Houri fusese adus de Hagi pe gratis, în vara lui 2018. După doar un an şi jumătate, ”Regele” făcea un profit de 600.000 de euro de pe urma francezului, care acum este cotat la 1,4 milioane de euro.

Houri a început bine la Universitatea Craiova, dar a avut parte de ghinion! Fotbalistul a suferit o accidentare gravă la ligamente, anul trecut, şi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală. 

Acum, Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, a anunţat că Houri a revenit la antrenamente şi a estimat când îşi va face apariţie pe gazon. 

"Chiar şi Lyes Houri a revenit la antrenament, e la recuperare, sperăm ca-n iulie să fie bine. Găman nu e recuperat 100%, dar face antrenamente cu echipa. Alte probleme nu sunt", a spus Mihai Rotaru, potrivit Pro Arena.

  • 11 meciuri, două goluri şi o pasă decisivă reprezintă bilanţul lui Houri în tricoul Universităţii Craiova în actualul sezon

Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 33 de puncte. Liderul clasamentului este CFR Cluj cu 45 de puncte. 

Afla mai multe despre: lyes houriuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare