Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru Gică Hagi! ”Arma secretă” pentru cupele europene, din nou în formă maximă

Veste excelentă pentru Gică Hagi! ”Arma secretă” pentru cupele europene, din nou în formă maximă

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi şi ”marinarii” săi nu au stat deloc degeaba, în aceste zile de pauză competiţională, pricinuită de meciurile internaţională.

Farul Constanţa a susţinut două partide amicale în ultimele zile, din care Gică Hagi a încercat să ”culeagă” cât mai multe lucruri pozitive.

Amine Benchaib, din nou în formă!

Aşadar, constănţenii au pierdut cu scorul de 3-4, confruntarea de pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, formaţie de Liga 3, apoi s-au impus cu 2-1 în disputa cu Unirea Slobozia, echipă din Liga 2. 

De fiecare dată, un nume s-a făcut remarcat într-un mod încurajator: mijlocaşul Amine Benchaib. Fotbalistul belgian a marcat în ambele dueluri şi ar putea fi ”arma secretă” a lui Gică Hagi în play-off, în lupta pentru clasarea pe un loc de Europa.

Amine Benchaib s-a transferat la Farul în vara trecută, de la CS Mioveni, gratis, însă a avut un start plin de ghinioane. A fost utilizat doar 23 de minute de către Hagi, într-un duel cu Poli Iaşi, scor 1-3, apoi s-a accidentat.

Au urmat aproape patru luni de pauză, până să revină iar pe banca de rezerve a celor de la Farul. Refacerea a fost greoaie, iar ”Regele” nu a dorit să-l forţeze niciun moment.

A apărut pe banca de rezerve la meciul cu CFR Cluj, din etapa a 29-a, apoi a lipsit în următoarele două meciuri, cu FC Botoşani şi Rapid.

Totuşi, Amine Benchaib a revenit la Farul în partidele amicale cu Dunărea şi Unirea, iar prestaţiile sale au fost unele solide.

Constănţenii nu au mai arătat forţa ofensivă din sezonul trecut, când reuşeau să câştige titlul, aşa că sunt şanse foarte mari ca Gică Hagi să-l arunce în luptă pe Amine Benchaib din partidele următoare.

Managerul tehnic al Farului l-a transferat, în vară, în speranţa că talentatul mijlocaş va reuşi să-şi impună tehnica deosebită şi în slujba clubului de pe litoral. 

Amine se simte cel mai bine în flancul stâng al atacului, acolo unde, de obicei, evoluează Constantin Budescu. Veteranul mijlocaş nu a făcut meciuri prea bune în ultimul timp şi nu este exclus să fie trecut pe banca de rezerve pentru următoarele dueluri.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Amine Benchaib, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: amine benchaibgica hagifarulcs mioveni 

viewscnt
Articole similare