You are here:

Veste excelentă pentru Gică Hagi! Farul este aproape să îşi găsească un nou acţionar. Fostul coordonator AUR confirmă negocierile

Veste excelentă pentru Gică Hagi! Farul este aproape să îşi găsească un nou acţionar. Fostul coordonator AUR confirmă negocierile

Farul Constanța

Comentarii

Unul dintre planurile lui Gică Hagi este aproape de a se realiza. ”Regele” are şanse mari de a ajunge la un acord cu un om de afaceri ce ar urma să preia 10% din acţiunile de la Farul.

În ultimul timp, Gheorghe Hagi s-a plâns în repetate rânduri că nu mai poate face faţă la Farul fără investiţii venite din mediul privat, însă această problemă pare rezolvată.

Cel care este aproape de a ajunge la un acord cu ”Regele” este Daniel Moraru, un om de afaceri ce este proprietarul mai multor companii importante, printre care şi Midia International SRL, o firmă de transport maritim din Portul Midia, Constanţa.

De asemenea, Moraru (56 de ani) a fost coordonator al AUR Constanţa. Omul de afaceri a recunoscut că este la un pas de a bate palma cu Gică Hagi pentru a cumpăra 10% din acţiunile clubului de la malul Mării Negre.

Ce a declarat Daniel Moraru, omul ce ar urma să devină acţionar la Farul

”În calitate de preşedinte al Uniunii Naţionale a Patronatului Român - Regiunea Sud-Est, militez pentru încurajarea reprezentanţilor mediului de afaceri de a investi în sportul românesc, susţinând şi încurajând performanţa, cu atât mai mult cu cât oraşul Constanţa a dat României mai mulţi ambasadori cu care ne mândrim la nivel mondial, dintre aceştia: Gheorghe Hagi, Simona Halep, Horia Tecău, Andrei Pavel, Nicolae Forminte, Cătălina Ponor, Simona Amânar, Daniela Sofronie, Răzvan Florea, Andrei Filimon, Eliza Samara, Elena Frâncu, Iliuţă Floroiu.

În semn de bună practică, am iniţiat discuţii în vederea preluării unui pachet de acţiuni la clubul sportiv Farul Constanţa.

La momentul când contractul de achiziţie va fi semnat, îmi iau angajamentul de a anunţa opinia publică prin intermediul mass-media”, a spus Daniel Moraru, citat de GSP.

Afla mai multe despre: farulsuperligadanielmorarugică hagi 

viewscnt
Articole similare