Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste excelentă pentru naţionala României! Virgiliu Postolachi a primit cetăţenia română. Când va debuta pentru ”tricolori”

Veste excelentă pentru naţionala României! Virgiliu Postolachi a primit cetăţenia română. Când va debuta pentru ”tricolori”

Echipa națională

Comentarii

Virgiliu Postolachi a primit cetăţenia română, marţi, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la ambasada României de la Paris.

Fotbalistul celor de la PSG a fost disputat intens de România şi Republica Moldova, dar a ales să evolueze pentru naţionala ţării noastre.

Postolachi urmează să fie selecţionat deja la naţionala Under 21 de Mirel Rădoi. Tânărul atacant va fi convocat în luna noiembrie, atunci când echipa condusă de Mirel Rădoi va avea un amical de gală, cu Franţa sau Spania.

Situaţia lui Postolachi a fost rezolvată destul de rapid, asta pentru că bunicii fotbalistului de la PSG au avut cetăţenie română.

"Virgiliu Postolachi, unul din cei mai promiţători tineri fotbalişti ai campioanei Franţei, Paris Saint-Germain, este de astăzi cetăţean român. Ambasadorul Luca Niculescu i-a înmânat certificatul de cetăţenie română în cadrul unei ceremonii emoţionante", se arată pe pagina de Facebook a ambasadei.

"A depus jurământul şi apoi a fost intonat imnul României. De astăzi, Virgiliu Postolachi, unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti de la Paris Saint-Germain, este cetăţean român", a scris ambasadorul Luca Niculescu, pe aceeaşi reţea de socializare.

Afla mai multe despre: postolachicetatenie,  

viewscnt
Articole similare