You are here:

Veste excelentă pentru Rapid! Ce se întâmplă cu Clinton N'Jie, jucătorul transferat în Giuleşti la insistenţele lui Marius Şumudică. Reacţia clubului

Veste excelentă pentru Rapid! Ce se întâmplă cu Clinton N'Jie, jucătorul transferat în Giuleşti la insistenţele lui Marius Şumudică. Reacţia clubului

Superliga

Comentarii

Rapid a bifat un nou meci slab în faţa propriilor suporteri, 0-2 contra Universităţii Cluj, la capătul unui joc controlat de ”studenţii” lui Neluţu Sabău, care ocupă poziţia de lider în Superliga.

UPDATE | Rapid a oferit un punct de vedere după informaţiile recente:

"Deocamdată, nu a primit permisul de muncă. Vom anunţa când va avea drept de joc", a transmis clubul din Giuleşti. 


Rapid a rămas cu o singură victorie în actuala ediţie a Superligii şi după etapa a noua a Superligii, iar giuleştenii au nevoie ca de aer de cele trei puncte în partida cu Unirea Slobozia din runda a zecea.

Deşi întâlnesc o nou-promovată, elevii lui Marius Şumudică vor avea o misiune dificilă, ţinând cont de parcursul peste aşteptări înregistrat de ialomiţeni până în acest punct al competiţiiei.

Fostul jucător al lui Tottenham şi Marseille, pregătit de luptă. Poate debuta chiar în meciul cu Slobozia

Startul modest de campionat a agitat apele în Giuleşti, însă Marius Şumudică poate privi cu optimism spre următoarele partide, deoarece se va putea baza pe Clinton N'Jie, camerunezul cu un CV impresionat ce a semnat recent cu gruparea de sub Grant.

Din informaţiile obţinute de AS.ro, N'Jie a obţinut ”cartea verde” şi va fi în lotul Rapidului pentru partida cu Unirea Slobozia, ce este programată luni, pe 23 septembrie, de la 21:00.

Clinton N'Jie nu a putut juca în meciul cu Universitatea Cluj din această săptămână, deoarece nu a primit în timp util permisul de muncă.

Marius Şumudică: "Băieţii se antrenează, săracii"

După partida cu ”U” Cluj, Marius Şumudică a dezvăluit faptul că N'Jie şi Boupendza s-au antrenat alături de echipă, dar au putut debuta/

Şumudică a comparat situaţia birocratică de a legitima un jucător în România, cu cea din Turcia şi a evidenţiat un avantaj în favoarea campionatului din ţara semilunei.

"Există birocraţia asta, lucrează clubul, habar n-am, 2-3 săptâmâni, nici nu ştiu să vă spun. Băieţii se antrenează, săracii, numai la noi se întâmplă lucruri de genul ăsta. Îmi aduc aminte în Turcia, dacă transferam un jucător, a doua zi putea să joace. Trebuie să le obţinem permisele de muncă. În momentul în care vor intra cu siguranţă vom creşte, sunt jucători de valoare care ştiu ce înseamnă miza unui joc şi ne vor aduce un plus.", a declarat Marius Şumudică, la conferinţa de presă de la finalul partidei Rapid - ”U” Cluj 0-2.

Afla mai multe despre: superligarapidmarius şumudică 

viewscnt
Articole similare