You are here:

Veste extraordinară pentru naţionala României! Denis Alibec a revenit la antrenamente şi va putea fi folosit cu Ucraina la EURO

Veste extraordinară pentru naţionala României! Denis Alibec a revenit la antrenamente şi va putea fi folosit cu Ucraina la EURO

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edi Iordănescu a primit o veste foarte importantă. Denis Alibec, atacantul echipei naţionale, a revenit la antrenamente.

Veste uriaşă pentru echipa naţională! Denis Alibec a revenit la antrenamente

Deşi atacantul României s-a antrenat separat ieri, problemele sale medicale par să fie rezolvate, motiv pentru care a revenit la antrenamente alături de întreg grupul.

Astfel, Edi Iordănescu scapă de emoţii şi se va putea baza pe Alibec în marele meci cu Ucraina, duelul de debut de la EURO 2024.

Rămâne de văzut dacă el va fi prima alegere a selecţionerului. George Puşcaş îşi aşteaptă şi el rândul să demonstreze că este cel mai bun atacant al naţionalei.

  • 92 de milioane de euro valorează lotul naţionalei României
  • 379 de milioane de euro valorează lotul naţionalei Ucrainei

Dănuţ Lupu glumeşte pe seama selecţiei lui Edi Iordănescu pentru EURO: „Dacă era român, Leo Messi nu era convocat!”

„Datorită forţei grupului ne-am calificat la Campionatul European, nicidecum datorită calităţilor individuale ale jucătorilor. Edi Iordănescu a reuşit să îi mobilizeze, să formeze o echipă unită.

Am făcut două jocuri extrem de slabe, din toate punctele de vedere. Pun asta şi pe seama perioadei de încărcare fizică. Bine că am reuşit să nu primim gol. În această perioadă, noi, românii, suntem obişnuiţi să mergem în vacanţe în detrimentul unor turnee finale, să nu uităm asta.

Ştiu că mulţi şi l-au dorit pe Alex Mitriţă la echipa naţională, Iordănescu a discutat în trei rânduri cu acesta, transmiţându-i ce aşteptări are de la el. Dacă nu faci faza de apărare, nu joci, nu vii.

Messi, dacă era român, nu ar fi fost chemat de Edi Iordănescu la Campionatul European. Eu am încredere în Denis Alibec, simt că va marca”, a spus Dănuţ Lupu, potrivit sportpesurse.ro.

Afla mai multe despre: denis alibecechipa nationalaeuro 

viewscnt
Articole similare