You are here:

Veste importantă pentru Gică Hagi şi Farul! Guvernul a oficializat construirea noului stadion din Constanţa. Când va fi gata

Veste importantă pentru Gică Hagi şi Farul! Guvernul a oficializat construirea noului stadion din Constanţa. Când va fi gata

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa va avea un noul stadion! Guvernul României a oficializat construirea noii arene din Constanţa prin semnarea actului privind ridicarea acestuia.

Echipa care îşi dispută partidele de pe teren propriu pe "Stadionul Central" din cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, va mai avea de aşteptat doar câţiva ani până se va putea muta înapoi în oraşul de origine, Constanţa.

După câştigarea titlului din Superliga în urmă cu două sezoane, Farul Constanţa va avea parte de sprijinul mai multor suporteri, pe stadion, odată cu inaugurarea noii arene de la malul mării.

"Marile bucurii par să vină, uneori, şi după lungi suferinţe. După titlul obţinut în 2023, Constanţa zâmbeşte din nou, şi numai sportul poate aduce fericire unei întregi comunităţi.

30 septembrie va rămâne o zi istorică pentru constănţeni, după ce la Palatul Victoria a fost semnat actul privind construirea noului stadion ultramodern de la malul mării.

<<Prima investiţie vizează construirea stadionului 'Gheorghe Hagi' în Municipiul Constanţa, judeţul Constanţa, care va avea o capacitate de 18.000 locuri, o suprafaţă desfăşurată de circa 64.000 mp, va cuprinde  un teren de antrenament pentru fotbal şi atletism (pista cu 6 culoare) cu o tribună de circa 1.000 locuri,  o clădire de vestiare pentru antrenament şi amenajări exterioare.

Valoarea contractului depăşeşte 490 de milioane lei şi are o durată de proiectare şi execuţie de 28 de luni>> se arată în comunicatul transmis de Guvernul României. La ceremonia de semnare a contractului de finanţare pentru noul stadion, au participat, din partea clubului nostru, principalul finanţator Gheorghe Hagi şi preşedintele clubului, Gheorghe Popescu.", au transmis cei de la Farul Constanţa, pe site-ul oficial al clubului.

"Este un moment foarte important pentru noi. Am investit enorm în acest proiect şi am aşteptat multă vreme această clipă. Pentru tot ce reprezintă Constanţa, clubul Farul şi Gică Hagi, noul stadion este un pas cât se poate de firesc. Suntem fericiţi! În doi ani, va fi gata", a declarat Gică Popescu, la Prosport.

Afla mai multe despre: farul constantastadionstadion farulgica hagigica popescuconstantafarul 

viewscnt
Articole similare