You are here:

Veste importantă pentru Răzvan Marin, chiar înainte de România - Olanda

Veste importantă pentru Răzvan Marin, chiar înainte de România - Olanda

Echipa națională

Comentarii

Gruparea Empoli l-a numit, marţi, pe Roberto d'Aversa în funcţia de tehnician, ducând la treisprezece numărul cluburilor din campionatul italian care au schimbat antrenorul în ultimele săptămâni. La Empoli este legitimat şi mijlocaşul Răzvan Marin.

Veste importantă pentru Răzvan Marin, chiar înainte de România - Olanda

"Empoli Football Club anunţă că i-a încredinţat lui Roberto d'Aversa responsabilitatea tehnică pentru prima sa echipă", a anunţat clubul, care a reuşit la limită să rămână în Serie A, terminând pe locul 17.

"Antrenorul s-a angajat cu Empoli până la 30 iunie 2026", continuă comunicatul.

D'Aversa îi succede lui Davide Nicola, care a fost la conducere din ianuarie şi urmează să se alăture echipei Cagliari, aflată în căutarea unui antrenor de la plecarea lui Claudio Ranieri.

D'Aversa, în vârstă de 48 de ani, revine în Serie A, de unde a fost nevoit să plece în martie ca antrenor al lui Lecce, după ce l-a lovit cu capul pe atacantul Veronei, Thomas Henry, în urma înfrângerii cu 1-0 suferite de echipa sa în etapa a 28-a.

Cu această numire, treisprezece dintre cele douăzeci de cluburi participante la viitorul campionat italian, printre care Juventus, AC Milan şi Napoli, au schimbat antrenorul de la sfârşitul sezonului 2023-24.

Afla mai multe despre: razvan marinempoliantrenor 

viewscnt
Articole similare