Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste importantă pentru Răzvan Marin. O super vedetă a fotbalului olandez va juca în continuare alături de internaţionalul român

Veste importantă pentru Răzvan Marin. O super vedetă a fotbalului olandez va juca în continuare alături de internaţionalul român
Comentarii

Klaas-Jan Huntelaar (36 de ani) va juca în continuare pentru Ajax Amsterdam. Atacantul tocmai a semnat prelungirea contractului cu cea mai titrată echipă din Olanda.

Contractul lui Huntelaar cu „lăncierii” urma să expire peste două săptămâni, dar cele două părţi au reuşit să ajungă la un acord. Prin urmare, fostul internaţional olandez şi-a prelungit înţelegerea cu Ajax până în vara anului 2021.

„Vreau să joc în continuare fotbal şi cel mai bine o fac la Ajax. Nu mă văd evoluând în tricoul altei echipe. Mă simt confortabil, joc cu pasiune şi cred că pot ajuta din teren acest club”, a declarat Klaas-Jan Huntelaar pentru site-ul oficial al lui Ajax. 

În ciuda vârstei înaintate, Huntelaar continuă să fie om de bază pentru echipa la care evoluează şi Răzvan Marin. Atacantul a marcat nu mai puţin de 18 goluri în acest sezon pentru gruparea din Amsterdam. 

Huntelaar a jucat pentru naţionala Olandei între 2006 şi 2016, perioadă în care a bifat 76 de selecţii şi 42 de goluri. În CV-ul său se mai regăsesc echipe precum PSV Eindhoven, Schalke 04, AC Milan sau Real Madrid. 

Afla mai multe despre: huntelaarajaxrazvan marin 

viewscnt
Articole similare