Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Borussia Dortmund! Erling Haaland s-a accidentat şi ar putea reveni abia în 2022

Veste proastă pentru Borussia Dortmund! Erling Haaland s-a accidentat şi ar putea reveni abia în 2022

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Haaland a suferit o accidentae care l-a împiedicat să joace în partida dintre Borussia Dortmund şi Arminia Bielefeld.

Atacantul norvegian Erling Haaland ar putea reveni pe teren abia în 2022, anunţă presa internaţională.

Haaland a avut parte de un debut excepţional de sezon, el marcând de 13 ori în zece meciuri. Totodată, Haaland a oferit patru pase decisive.

Cu toate acestea, lucrurile se complică între timp atât pentru starul Borussiei, cât şi pentru clubul german. Accidentat la muşchi, Haaland ar putea lipsi până la finalul anului de pe teren, iar revenirea sa ar fi programată pentru 2022: ”E posibil ca meciul cu Ajax să fie ultimul pentru el în acest an” a confirmat pentru Bild, un apropiat al familiei jucătorului.

Ar fi o lovitură dură pentru Dortmund, care are un program dificil până la finalul acestui an. Dacă în Champions League, situaţia nu este atât de dramatică pentru germani, care ar trebui să nu mai irosească puncte în continuare pentru a se califica, în Bundesliga, formaţia germană va juca împotriva lui Leipzig şi mai apoi cu Wolfsburg, astfel că avansul lui Bayern în faţa trupei lui Marco Rose poate creşte.

Marţi, Borussia Dortmund joacă în Cupa Germaniei, contra formaţiei Ingolstadt. 

Afla mai multe despre: erling haaland 

viewscnt
Articole similare