Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru CFR Cluj: doi jucători de bază s-au accidentat! ”Nu e uşor pentru mine!”

Veste proastă pentru CFR Cluj: doi jucători de bază s-au accidentat! ”Nu e uşor pentru mine!”

CFR Cluj

Comentarii

Vedem dacă se va termina meciul pentru că dacă va mai vebi o furtună va fi greu, terenul e foarte greu am văzut. Abia au reuşit să dea apa de pe teren şi dacă mai vine o ploiae aşa e greu să mai jucăm.

Dan Petrescu l-a titularizat pe Otto Hindrich (17 ani) între buturile echipei campioane pentru partida cu FC Botoşani. Petrescu a fost obligat să apeleze la această variantă pentru că lituanianul Arlauskis s-a accidentat.

Şi nu este singurul titular al campioanei care s-a lovit în ultimele zile. Fundaşul Mateo Susic este şi el indisponibil în urma partidei derby cu CFR Cluj:

”„Au fost schimbări obligate. Cei mai buni doi jucători cu FCSB, Arlauskis şi Susic, s-au accidentat. Nu a fost uşor pentru mine, am ales să intru cu Chipciu în atac”, a dezvăluit Dan Petrescu, înainte de meciul cu FC Botoşani.

Tehnicianul campioanei se teme că partida de la Botoşani ar putea fi întreruptă: ”Vedem dacă se va termina meciul pentru că dacă va mai veni o furtună va fi greu, terenul e foarte greu am văzut. Abia au reuşit să dea apa de pe teren şi dacă mai vine o ploaie aşa e greu să mai jucăm” a mai spus Petrescu.

Afla mai multe despre: mateo susicarlauskisdan petrescu 

viewscnt
Articole similare