adplus-dvertising
You are here:

Veste proastă pentru Christian Eriksen! Danezul nu va mai putea juca în Italia. Ce soluţie a găsit Inter Milano

Veste proastă pentru Christian Eriksen! Danezul nu va mai putea juca în Italia. Ce soluţie a găsit Inter Milano

Fotbal

Comentarii

Christian Eriksen nu va mai putea juca în Italia în acest sezon, după ce incidentul de la Euro-2020 din iunie, când a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, a anunţat clubul Inter Milano.

Fotbalistului i s-a implantat un defibrilator subcutanat pentru reglarea ritmului cardiac, însă în Italia nu se permite să se evolueze cu acest aparat.

Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, la 12 iunie, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Simon Kjaer a fost unul dintre primii jucători care au intervenit după prăbuşirea lui Eriksen pe teren. Kjaer i-a curăţat căile respiratorii ale coechipierului său, i-a aplicat manevre de resuscitare, le-a spus celorlalţi jucători să formeze un scut în jurul fotbalistului şi a consolat-o pe partenera colegului său.

Oficialii celor de la Inter au găsit însă o soluţie: vor să-l lase pe Eriksen să se transfere într-un alt campionat, unde să aibă drept de joc. Înainte de a avea această problemă medicală, danezul era cotat la peste 18 milioane de euro, însă acum campioana din Serie A nu va mai primi o sumă prea mare, în cazul unui transfer al jucătorului. Pe de altă parte, Eriksen este şi unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din Italia, astfel că Internazionale ar putea scăpa de un salariu important.

viewscnt
Articole similare