Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Veste proastă pentru ei". Artileria grea! Mihai Stoica anunţă reveniri de senzaţie la FCSB pentru meciul cu CFR Cluj: "Da" | EXCLUSIV

"Veste proastă pentru ei". Artileria grea! Mihai Stoica anunţă reveniri de senzaţie la FCSB pentru meciul cu CFR Cluj: "Da" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (59 de ani) a anunţat că jucătorii importanţi care au lipsit din cauza accidentărilor în ultima perioadă vor reveni la FCSB pentru partida cu CFR Cluj, meciul în care "roş-albaştrii" vor primi titlul şi medaliile de campioni.

Chiar dacă titlul este deja în buzunar, FCSB va alinia cea mai bună echipă la startul meciului cu CFR Cluj. Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al "roş-albaştrilor" a anunţat decizia importantă luată de conducere şi de staff şi a catalogat-o drept "veste proastă pentru CFR".

Revine artileria grea la FCSB pentru meciul cu CFR Cluj. Coman, Chiricheşi şi Radunovic sunt apţi

Florinel Coman, Vlad Chiricheş şi Risto Radunovic vor reveni în echipa de start a FCSB. Singura absenţă importantă va fi Siyabonga Ngezana, fundaşul central sud-african care are o problemă la spate şi nu a putut fi recuperat la timp ca să joace contra echipei lui Dan Petrescu, pe Arena Naţională.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Vestea proastă pentru CFR Cluj este că, în afara lui Ngezana, care nu e apt. Are o problema spate. Vom juca cu echipa bună. Inclusiv Radunovic, Coman, Chiricheş. Şi el poate juca! (n.r. - meciul nu trece în plan secund nici pentru FCSB) Nu, din moment ce jucăm cu prima garnitură.

Trebuie să ne respectăm suporterii, nu poţi să trimiţi echipa a doua şi să ţii titularii să celebreze. Nu putem să ne facem de râs. Vom juca cu prima echipă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Meciul FCSB - CFR Cluj se joacă sâmbătă, 11 mai, de la ora 20:00, în etapa a 9-a din play-off-ul Superligii. Cum titlul este deja acontat de FCSB, partida va avea miza locului 2 pentru CFR Cluj, cu Dan Petrescu revenit pe banca ardelenilor pentru a duce echipa în cupele europene.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

În prezent, pentru locul 2 din clasament, care duce în preliminariile Conference League, se luptă CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ambele cu câte 40 de puncte.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbrevenirichirichescomanradunovicsuperliga 

viewscnt
Articole similare