You are here:

Veste proastă pentru Rapid înainte de derby-ul cu Petrolul! Starul echipei s-a accidentat

Veste proastă pentru Rapid înainte de derby-ul cu Petrolul! Starul echipei s-a accidentat

Rapid

Comentarii

Rapid a primit o veste proastă chiar înainte de marele meci cu Petrolul, din Superliga României.

Veste proastă pentru Rrahmani! Starul celor de la Rapid s-a accidentat din nou

Concret, Albion Rrahmani, atacantul giuleştenilor, nu va evolua în meciul cu Petrolul Ploieşti. Conform surselor Orange Sport, atacantul kosovar a fost accidentat de un coleg la antrenamente şi nu va putea evolua împotriva marilor rivali. 

Astfel, formaţia lui Neil Lennon este nevoită să se descurce pe „Ilie Oană” fără golgheterul echipei. Rrahmani fusese accidentat în meciul cu CFR Cluj, dar problema s-a agravat la antrenamente, unde a fost lovit de un coleg.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Albion Rrahmani, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Ce spune Neil Lennon despre Cristi Săpunaru

"Săpunaru este un profesionist, este într-o stare fizică foarte bună. Am discutat cu Cristi înaintea meciului cu CFR, vineri. Înţelege care este situaţia şi cu siguranţă va juca şi îşi va aduce contribuţia în acest sezon.

Trebuie doar să aibă răbdare. Cu siguranţă îşi va aduce contribuţia în multe meciuri din acest sezon, indiferent că va fi titular sau va intra pe parcurs. Săpunaru a jucat aici şi în amicalul de miercuri. A jucat 70 de minute şi s-a descurcat destul de bine. E important că a avut minute. Sunt şanse să-l vedem şi luni, dar nu vă voi spune echipa", a declarat Neil Lennon.

Afla mai multe despre: rapidpetrolulalbion rrahmani 

viewscnt
Articole similare