You are here:

Veste proastă pentru Rapid! Un titular indiscutabil din sezonul trecut va lipsi o perioadă lungă de pe gazon: ”Urmează să fie operat”

Veste proastă pentru Rapid! Un titular indiscutabil din sezonul trecut va lipsi o perioadă lungă de pe gazon: ”Urmează să fie operat”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a anunţat că un jucător important va fi indisponibil pentru o perioadă lungă de timp.

Paul Iacob (28 de ani), fundaşul crescut de Farul Constanţa, suferă de hernie de disc şi se va opera. 

În ultimele etape trei meciuri, Paul Iacob nu a bifat niciun minut, iar în partida cu Universitatea Cluj de la începutul săptămânii trecute a fost lăsat în afara lotului din cauza problemei sale medicale.

Paul Iacob va fi OUT pentru cel puţin o lună. Pierdere importantă în defensiva Rapidului

Marius Şumudică, antrenorul giuleştenilor, a dezvăluit înaintea partidei cu Unirea Slobozia din etapa zecea care este situaţia lui Paul Iacob.

”Iacob e accidentat, are hernie, urmează să fie operat”, a spus Marius Şumudică, la conferinţa premergătoare partidei ce se va disputa la Clinceni.

După operaţie, Paul Iacob va absenta cel puţin o lună, perioadă în care se va recupera după intervenţia chirurgicală.

În aceste condiţii, variantele lui Marius Şumudică pentru centrul defensivei sunt Blazek, Săpunaru, Ignat şi Paşcanu.

În sezonul trecut, Iacob a bifat 37 de meciuri în Superliga pentru Rapid din 40 posibile. În stagiunea actuală, jucătorul a bifat doar cinci partide, dintre care a fost integralist în doar două.

Partida dintre Unirea Slobozia şi Rapid este programată luni, pe 24 septembrie, de la 21:00 şi va fi în format LIVE VIDEO pe Orangesport.ro.

  • Cota de piaţă a lui Transfermarkt la 1.300.000 de euro.

 

 

Afla mai multe despre: superligarapid 

viewscnt
Articole similare