Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste proastă pentru Real Madrid! Un super star ratează restul sezonului!

Veste proastă pentru Real Madrid! Un super star ratează restul sezonului!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid rămâne fără Marcelo Viera până la finalul sezonului, a anunţat clubul blanco prin intermediul site-ului oficial.

”În urma probelor realizate de echipa medicală jucătorului nostru Marcelo Viera, acesta a fost diagnosticat cu o leziune musculară la muşchiul aductor al piciorului stâng. Se aşteaptă evoluţia pentru mai multe detalii” anunţă Real Madrid prin intermediul site-ului oficial.

Presa spaniolă scrie însă că Marcelo Vieira va rata de aici încolo finalul sezonului din La Liga, dar şi din UEFA Champions League, acolo unde Real Madrid va juca împotriva lui Manchester City meciul retur din Anglia.

Unul dintre cei mai importanţi jucători blanco, Marcelo jucase 23 de meciuri în actuala stagiune şi marcase două goluri. Brazilianul avea şapte pase decisive în actualul sezon competiţional. El a ajuns la Real Madrid în 2007 şi mai are doi ani de contract cu formaţia de pe Santiago Bernbeu.

Madrilenii îl au în acea poziţie şi pe Ferland Mendy, internaţionalul francez care s-a integrat perfect în echipa lui Zinedine Zidane.

Afla mai multe despre: marcelo vieirareal madrid 

viewscnt
Articole similare